Son cümleniz dışında katılıyorum size. Son cümleniz komik ne yazık ki. Hiç kimse insan sağlığını, güvenliğini düşünmüyor bu ülkede. Adamın hayatını geçirecek ekmeği/yemeği yok ona bir düzeltme/düzenleme yok ama güvenliğimi sağlığımı mı düşünüyor?

Ülkemizin akıl sağlığı yerlerde emin olun, herkes birkaç seneye kalmaz ya çok ciddi psikolojik rahatsızlıklarla boğuşacak ya da hiç uğraşmayıp önüne geleni kırıp geçirecek. Kimse bana demesin ki devlet sizi düşünüyor sağlığınız can güvenliğiniz cart curt. Güler geçerim. Ha kural herkes için o ayrı ama cezalar harbiden çok afâkî. Devletin gelir kaynağı vergi ve cezalardır eğer üretim yoksa ki biliyorsunuz üretim de yok satışlardan dolayı anlatmama gerek de yok heralde.
Maalesef insanlar laftan sözden anlamadığı için bu şekilde absürt cezalar konuyor. Vergiye lafım yok onları abartıyorlar. Ama trafik cezaları ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi. Bu sefer az olunca öder geçerim diyenler oluyor. Ama böyle okkalı ceza ödeyince bir daha aynı şeyi yaparken iki kere düşünüyorlar.