Trump'ı destekliyorum, kendi çıkarları adına yapılmış olsa bile Putin, Kim Jong Un, Şi Cinping, Lukaşenko, Orban ve malum birkaç diktatör daha rahat olmasın, evet bende biliyorum Putin ve Şi Cinping gibilerin alınamayacağını ama acaba mı desinler, ayaklarını denk alsın bu diktatörler, halkına zulüm eden her diktatör bir sabah yatağımdan Abd beni alıp götürebilir daha fazla baskı yapmayayım azıcık halkın sempatisini kazanayım diye çabalasınlar. Evinden aldırılacak kişi çook, sıra bana gelir diye düşünüp yarısı adam olsa dünya çok daha güzel bir yer olur. Maduro afişinin indirilmesi videosunda arabasından fırlayan kadının yerinde zıpladığını gördükten sonra çoğu kişi benimle benzer görüşü paylaşıyordur diye düşünüyorum. Evet Kaddafi'nin gidişini halkı çok istedi ve sonrasında sürünsünler, Kaddafi kısmen düzgün bir diktatördü ve vatanseverdi. Saddam tehlikeli bir tipti, çoktaaan indirilmesi gerekiyordu, Esad meşruiyetini kaybetmişti, devrilmesi gerekiyordu tabi bir terör örgütü tarafından değil, Mursi vaatlerini yerine getirememişti ve meşruiyetini kaybetmişti devrilmesi gerekiyordu ve bence gayet de iyi oldu Sisi'nin gelişi Mısır için, Maduro devrilmesi gerekiyordu, sebebini sonucunu şu an halkı önemsemiyor ama zamanla etkilerini göreceğiz. Orası Güney Amerika, burada olanlar orada olmaz sonuçta Orta Doğu değil yani Irak gibi Suriye gibi Libya gibi karışmasını beklemiyorum, Afganistan gibi terör örgütlerinin güdümüne gireceklerini de zannetmiyorum, bence 5-10 milyar dolarlık petrolden olurlar ama usulca demokrasi gelir, her şeyin bir bedeli var neticede.