Merhabalar . Bugün motordan plaka ve kasksızlıktan ceza yedim .
Açık söylemem gerekirse polislere her zaman saygım sonsuzdur elbette işlerini yapıyorlar . Ama hak mı bu kadarı ? Soruyorum size bu ceza tutarı nedir allah aşkına biz teröristmişiz gibi kendi ülkemizde muammele görüyoruz. Yaşadığım yer bir kasaba .

Yanlış anlamayın beni ama sözde bizi düşünüyorlar bizi koruyorlar ama peki küçük kasabaya sokulan yasaklı madde neden sokuluyor ozaman ? Yani anlamadığım şey neden garibana sürekli bri zorbalık . Onlar işlerini çok mu eksiksiz yapıyor . Ben gerçekten artık bu ülkenin bir genci olarak sağlıklı düşünemiyorum . Nedir bu vicdansızlık. Kaldıki benim kendi yağımda kavrulan biriyim yok zamanda nereden çıkarıpp ödeyeyim bu borcu şimdi .

Zorbalıkla brişeyleri yoluna koymak ne zaman başarılı olmuş . Yemin ettim kendime daha büyük bir motorla bundan sonra bende durmayacağım kaçacağım . Ben çünkü artık bir vicdan olduğunu düşünemiyorum . Canıma tak etti artık . Vergisi cezası osu busu . Gerçekten artık bu zorbalık yeter insana. Onlar acımasızca ceza yazdıkça şeytan daha da fazla ihlal yapmam yönünde beni ele alıyor .