Ticaretle uğraşıyoruz, bir restoranımız var. Neyse hep şimdiye kadar dedim ki, kimsenin hakkı bize geçmesin bizden çıksın önemli değil. Bundan zerre pişmanlığım yok. Ayrıca personele bu noktada hep uyarı yapıyoruz, "evinize gelen bir misafir gibi ağırlayacaksınız" diyoruz. Allah en iyisini bilendir. Ancak biraz yüreğim buruk hocam.
Maneviyata önem veren, inan insanlar olarak bizler her şeyi düzgün yapmaya gayret ediyoruz ancak yan tarafındaki adam zerre önem vermezken insanlar onu tercih ediyor. Personel çalıştırıyoruz, part öğrenciler çalışıyor mesela haftada 2 gün, kesinlikle sigortasız personel çalıştırmıyoruz. Çalışma saatleri falan devlet memuru gibiler. Bahsettiğim diğer işletme zerre bu konuya da önem vermiyor. Bizim personeller baş kaldırıyor, mahkemelik oluyoruz, adam tıkır tıkır işini yürütüyor. Yani içinden çıkamadığım bir döngü içindeyim. "Dürüst olmak suç mu, kötü mü olmak lazım acaba?" diyordum ki konunuz karşıma çıktı. Biraz bu noktada içimde burukluk vardı.
Konunuz vesilesiyle kendimi toparlamaya çalışıyorum. Kazanan biz olacağız inşallah

Allah razı olsun.