Dünyanın en iyi seo bot sistemi dediğiniz seobotx.com sitesi mi? Trustpilot profili yok sitede 5 yıldız koymuşsunuz ama göremedim trustpilotta. Sitenin footer’da ki sosyal medya butonları çalışmıyor. Demo’ya gerek yok sadece sayfa da değil 1. Sıra garantisini 1k usdt ile nasıl veriyorsunuz? Google Analytics js kodunu tarayıcı okumadan ve sayfayı %90 scroll yapmadan scroll değeri bile vermezken bunu bir tarayıcı olmadan request ile yapmanız tamamen imkansızdır. Bu imkansızı başarsanız bile 1k usdt ye bu sistemi açık kaynaklı satmanız mümkün değil.
merhaba aslinda mumkun ama oldukca zor temel mantik node js ile ilgili js dosyasını alıp okumak istedigi degerleri post ederek disardan js olarak calistirilir olusturulan degiskenler sonra request ile post edilir. twitterda daha once yapmıstım.php ile gelistirdigim scriptte google da otomatik hesap olusturmak icin son asamada aynı sorunla karsilastim ama aşamadım. Gerçekten arkadaslar aşabilmisse tebrik ederim. Binlerce satır minimize edilmis kod okunup yorumlanacak ilgili degerler tanımlanacak gercekten zor.