Merhaba,
Yemeksepeti,trendyol,getir... gibi uygulamalar göz göre göre insanları kazıklıyor
gidin örneğin popoyes'e 220 tl olan bir menü uygulamadan 390 tl (!) acaba benmi yanlış düşünüyorum diye bir çok yemek zinciri fiyatlarını kontrol ettim hepsinde aynı rezillik yan ürünler soslar ..vs vs fark etmez hepsinde X2, X3 fiyatlar... ve bazı uygulamalar tokatlama temiyor gibi getirme ücreti alıyor şakamısınız siz ya ?
tamam insanlar para kazanması lazım ama zaten çocuk zor doyuran menüler 500-600-700 gibi fiyatlarla satılıyor..
bir de kupon üç kağıtçılığı var (!) burayı iyi okuyun; mastercard gibi uygulamalar kupon veriliyor işte 600 liraya 150 tl onunda yöntemini bulmuşlar
ürünün fiyatını arttırıp Flaş indirim katogorisi ne kayup otomatik 200 lira indirim oluyor vs AMA bakın bu uyanıklar orada başka kupon kullanmanıza izin vermiyor !!
dışardan yemek yemek zaten sıkıntılıyken birde EXTRA FAHİŞ FİYATLAR ile uğraşmak insanı cinnet geçirtiyor...
beylerrrr.. eskiden bedava yaşıyormuşuz ya yemin ediyorum bedava o zamanlar fiyatlar hem uygundu hemde kuponlar gerçekten işe yarıyordu ; vallahi getirden kupon alıp 100tl lik ürüne 5 tl verdiğimi hatırlıyorum ve daha niceleri...
nerden nereye Allah belanısını versin bizi bu hale getirenlerin...