yasinkarakus41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de hali hazirda macbook kullaniyorum. Ofiste evde imac ve macbook air. Açık hava reklamcılığı yapiyorum. Kalem satesinde deftere ölçü yazma işi bitiyor. Note serisi kullanirken oyle yapiyordum . Resmi çek ölçüleri yaz kurguyu da zaten çektiğin resmin uzerinde yap gonder . Çok konforlu oluyor. Ağırlıklı corel draw calisiyorum. Windowsta çok fazla crash yiyordum. Saatlerce calis çalış sonra güm . Bu durum mac os ile bitti. Şarj sorunu m3 air da tövbe zaten kablonun yerini unutuyor insan. Lakin artik eskisi kadar iş yapmiyorum. Bazen eglence de ariyor insan hocam. Simdi pa5 veya. Xbox alsam dunya para ucak seyahatlerinde ayri peoblem. Bulabilirsem mac os cihazlarımida satip matebook x pro ya geçiş yapicam. Arada bir oyunda oynariz bu sayede (:
Genel olarak söylediklerinize katılıyor olsam da macbook sonrası başka bir cihaz pek önermem hocam diğer tüm cihazların alternatifi var ama Macbook tarafında muadil bir cihaz görmedim stabilite , pil ömrü , premium tasarımı ile bence Macbook çok farklı bir kategoride. Tek pişmnalığım m4 macbook air almak yerine keşke biraz daha kendimi sıkıp m5 işlemcili macbook pro alsaydım Tek oynadığım oyun ETS 2 onu da güzel güzel oynatırdı