sürekli değiştirmiyorum artık hocam. medimarkt ta 120k 17 pro max.
88k s25 ultra. ekran kalem ve market genişliği sebebi ile s25 ultra yı aldım. dğer kaybetme konusunda haklısınız. Apple insanlara statü satıyor olayının doğru olduğuna inanıyorum. ama benim için kullanışlı olmayacağına kanaat getirdim.
kameralarda sadece gece çekimlerinde düşük ışıkta samsung bir tık geride kalıyor. ayrıca benim için en önemli faktör olan circle to search ve translate özellikleri iphone cihazlarda yok ne yazık ki. evet stabil ama android kadar işlevsel değil benim için. s25 ultra + buds 3 + watch 8 44 mm aldım hepsi 108k . 17 pro max 120k tek başına.
Öncelikle hayırlı olsun hocam zaten demek istediğimde buydu sık sık değiştiren birisi değilseniz amiral gemileri içerisinde artık kötü telefon kalmadı. İhtiyacınız doğrultusunda alacağınız bir amiral gemisi her türlü işinizi görecektir. Samsung aradaki stabiliteyi ciddi derecede dengeledi Apple ile he hala Apple'ın önde olduğu alanlar var ama dediğim gibi son kullanıcıyı ne kadar etkiler bence satın alma deneyimini etkileyen en önemli etken bu olmalı. Misal kamera tarafından iPhone'dan daha iyi cihazlar çıktı ortaya ama video konusunda hala rakipsiz. He ben çok kullanıyor muyum hayır

Ben biraz da ekosistem bozulmasın diye Apple'dayım. M4 macbook air + ipad pro + apple watch series 11 + airpods 4 anc ve iphone 17 pro max kullanıyorum. Ama hala arada s25 ultra aklımı çelmiyor değil. O yüzden kendimi frenleyip s26 ultra'yı beklemeye çalışıyorum. Güzel yenilikler gelirse ve en önemlisi s-pen'deki bt desteği geri gelirse geçiş yapabilirim. İş için kullandığımdan s-pen ve bt özellikleri çok önemliydi benim için kullandığım dönemde. Fold 7'yi elememin en önemli sebebi ise spen desteği sunmamasıydı yoksa o da çok güzel bir cihaz. Yapay zeka konusunda ise aslında herkes Apple çok geride diyor ama sanırım beklentiler nedeniyle bana fazlasıyla yeterli geliyor. Ben öyle resim çiz görsel oluştursun , görselden nesne silme tarzı şeyler kullanmıyorum ama ekrandan çıkmadan çeviri , maili ve sayfayı özetleme ya da mesaj içeriklerini yeniden yazma özelliklerini aktif olarak kullanıyorum ve işimi fazlasıyla görüyor. Yapay zeka konusunda Apple güvenlikten taviz veremem diretmesi yüzünden bu kadar geride kaldı. Diğer firmalar gibi sunucu üzerinden gerçekleştirmek istemiyor her şeyi cihaz donanımı ile cihaz dışına çıkmadan yaptırmak istiyor. Bana kalırsa yapay zeka ile bu kadar uğraşmak yerine bu işi iyi yapan bir firmayı bünyesine katsa çok daha karlı ve güzel sonuçlar alacaktı ama işte yapmadı.