ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 pro max kullanıyorum ara ara s25 ultra'ya aklım kaymıyor değil artık telefonların hepsi üst düzey ikisi de üzmez lakin telefonumu değiştirince aileden birine veriyorum o diğerine veriyor telefon paramparça olana kadar kullanıyoruz demiyorsanız ios tercih etmek daha mantıklı. İlk çıktığı zamanlar birbirlerine yakın fiyatlardan ben kendime 15 pro max abime ise s24 ultra aldık. O zaman iki markanın da amiral gemileri bunlardı. Telefonda ısınma sorunu yaşadığım için upgrade etmeye karar verdim. Çıktığı gibi de ön siparişten 17 pro max aldım. Elimdeki 15 pro max'i easycep'e götürdüm adamlar sorunu var mı yok mu diye bakmadan 2 senesi 1 ay sonra dolacak pil sağlığı yüzde 81 olan telefona 60k para verdi abimde Samsung sevdiğinden dolayı s25 ultra'ya geçmek istedi. Aynı dönemlerde alınmış olan s24 ultra'ya 30 bin verdiler en son elden 35k veren birini bulduk da öyle elden çıkardık. Demek istediğim Türkiye gibi ülkelerde değerini koruması önemli ve bunu da en iyi yapan marka Apple. Eğer telefon değiştiririm eskisini satar yeni telefonun ödemesine eklerim diyorsanız Apple'dan şaşmayın yok zaten aldığımız telefon aile ferdi gibi oluyor elden ele dönüyor diyorsanız Samsung tercih edilebilir üzmez.
sürekli değiştirmiyorum artık hocam. medimarkt ta 120k 17 pro max.
88k s25 ultra. ekran kalem ve market genişliği sebebi ile s25 ultra yı aldım. dğer kaybetme konusunda haklısınız. Apple insanlara statü satıyor olayının doğru olduğuna inanıyorum. ama benim için kullanışlı olmayacağına kanaat getirdim.
kameralarda sadece gece çekimlerinde düşük ışıkta samsung bir tık geride kalıyor. ayrıca benim için en önemli faktör olan circle to search ve translate özellikleri iphone cihazlarda yok ne yazık ki. evet stabil ama android kadar işlevsel değil benim için. s25 ultra + buds 3 + watch 8 44 mm aldım hepsi 108k . 17 pro max 120k tek başına.