Konuda gaming laptop arayışı olmadığını düşündüğüm için ve alanım da o olduğu için atmamıştım. Paylaştığınız gaming laptopa alınmaz dememdeki sebep RTX3050 ekran kartlı olduğundan dolayı günümüz için gücü sınırlı ve 37 bin tl fiyatı buna nazaran pahalı. 40 bin tl bütçede şu RTX5050 laptop çok daha iyi ve bu bütçede şuan için en f/p tercih bu cihaz. RAM yükseltmesi gerekiyor sadece. Tabiki kasası premium değil, çünkü GPU ön planda bu fiyat bütçesinde.
https://www.hepsiburada.com/acer-nit...HBCV0000ARXOQB
Örnek için teşekkürler hocam. Hiçbir firma babamın oğlu değil. Amacım sizin fikirlerinizi öğrenmekti.
Ekran kartı konusunda şöyle bir detay var. Evet attığınız bilgisayar rtx 5050 ancak maksimum 75w gücünde. Bu da en fazla 1650mhz verebiliyor. (Asusun kendi sitesinden baktım.) Yani karşılaştırma sitelerinde gözüken 2000+mhz değerini göremezsiniz. Monsterdaki rakibine yakın değerde fps verir diye düşünüyorum. Hem de Ram konusunda daha düşük bir Ram'e sahip olacaksınız.
Monsterdaki fiyatın pahalı olması konusuna katılıyorum. Yılbaşı öncesinde daha uygundu. Kaçırdığım bir nokta varsa beni düzetebilirsiniz hocam. Doğrusunu öğrenmiş olurum.
Konu sahibi hocam sizin de fikrinizi merak ediyorum. Oyuncu bilgisayarı aramıyorsanız ona göre önerilerde bulunabiliriz.