Etsy’de "Hesabım Kapanır mı?" Korkusu Olmadan Satış Yapmak Mümkün mü? Gel Anlatayım! 👋

Selam arkadaşlar,

Biliyorum, sağda solda "Etsy’de dropshipping bitti, yasaklandı" diye tonla şey duydun. Ya da belki denedin, tam işler açılıyor derken o korkulu rüya olan "Suspend" mailini gördün... Moral bozucu, değil mi?
Ama sana bir sır vereyim: Etsy dropshipping’e karşı değil, kuralsızlığa karşı.
Ben bu işin "vur-kaç" tarafında değilim. Sana A’dan Z’ye, Etsy’nin politikalarına %100 uyumlu, başını yastığa koyduğunda "Acaba yarın dükkan yerinde duruyor mu?" diye düşünmeyeceğin o güvenli yolu göstermek istiyorum.
Bu eğitimde/danışmanlıkta neleri konuşacağız?
  • ✅ Etsy’nin "bunu yaparsan seni severim" dediği üretim ortaklığı modellerini.
  • ✅ Çin’den rastgele ürün çekmek yerine, kaliteli ve sürdürülebilir tedarikçi bulmayı.
  • ✅ Ürün listelerken yapılan o basit ama ölümcül hataları.
  • ✅ Ve en önemlisi: Uzun vadeli, gerçek bir marka kurmayı.
Gel, bu yolu beraber yürüyelim. Sen hayal et, biz matematiğini ve kuralını halledelim.

Başlangıç için satışları çevirecek sermaye yeterli oluyor. Reklamsız ya da reklamlı şekilde ilerleyebiliyoruz. Doğru ürün seçimi burada kritik.

Aşağıda bu yıl çalıştığımız örnek mağazalar ve sonuçları mevcut.

Hizmet tamamen birebir. Kişiye özel.
Piyasadaki eğitimci diye geçinenlere nazaran çok daha tecrübeliyim. Hem satış hem danışmanlık konusunda yıllardır aktifim.
Bursa/Nilüfer bölgesinde ofisimizde mevcut. Yüz yüze danışmanlıkta veriyoruz.

Danışmanlık haftada 1 gün / 2 saat AnyDesk üzerinden uzaktan bağlantı şeklinde.

2 Ay Danışmanlık ücreti 20.000 TL + KDV'dir.

Ön görüşme ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

İlave olarak tüm iş modelleri ile satış yapıyoruz ve tüm iş modelleri üstüne destek verebilirim.