Merhaba. Bu sanal ortamda bir şekilde para kazanmak istiyorum ama ya Bana göre değil ya da birşeyleri yanlış yapıyorum. Ebook satın almadım ama eminim belki beni bazıları yanlış anlayacak ama hayel satan insanlardan da artık bıktım. Kimse altın yumurtlayan tavuğu satmaz. Mesela Ben kendimden örnek vereyim. Ben birşeyi bilsem para kazandıran birşeyi öğretirdim gerçekten neden böyleyim bilmiyorum ama kendimi övmek gibi de demiyorum kimse bildiğini dürüstcesine anlatmak istemiyorum ücret karşılığında olsa bile. Şu anda Azerbaycanda 600 dolar maaş alıyorum. Gerçi bunun 400 dolarını eve veriyorum babama çünkü babam da işe gidip geldiğim arabanın benzinini falan alıyor. Ama vermeye de bilirim parayı tabii ama işte neyse. Gel gelelim 200 dolara bu parayı kartımda saklıyorum ve gerektiği zaman harcıyorum ama bir şekilde amaç paradan ziyade bu ortamdan para kazanmam ama bir türlü beceremiyorum. Ya sabırsızım ya da doğru düzgün yolu bulamıyorum. Mesela geçenlerde dijital ürün satmak için bir poster hazırlayıp paylaştım ve reklam vermeme rağmen kimse yazmadı ilgilenmedi bile. Neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum lütfen bu konuda bilen birisi varsa sanaldan doğru dürüst para kazanma yöntemini vijdanıyla anlatsın gerekirse ortak olup birşeyler yapalım ama bu şey legal birşey olsun. Uyuyarak para kazanalım yok bilmem tıklamalarla gelir elde edelim gibi saçma şeyler ise uzak durun!