Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizin ben bu davranışınızda art niyet arıyorum karalıyorsunuz ve konuyu baltalıyorsunuz, çünkü biz 2 aydan beri durumu olmayan proxy ücreti pahalı gelen müşterilere proxyi ücretsiz veriyoruz Ama siz onu bilmiyordum bunu bilmiyordum haberim yoktu diyip duruyorsunuz siz satın aldığınızda konuda yazıyordu yazılımcılara satış yasaktır diye. Ne güncellemeleri takip etmişsiniz nede başka birşeyi, satın aldınız programı proxy kaynaklı sorun yaşadınız, proxy tekrar alacağım dediniz bizde tamam satın aldığınızda bilgi verin programı güncelleyelim dedik, iletişime geçmediniz bu şekilde yorum yazmışsınız.Yaptığınız etik değil tamamen konu baltalama.
Proxy ücretsiz mi veriyorsunuz? Bir önceki mesajınızda ve bana daha önce dediğiniz gibi proxy hizmetiniz yoktu. Onu bilmiyorum dediğiniz konu yazılımcılara satmadığınız da ne alaka onu da anlayamadım. Yapacak vakti olan zaten yapar. Hadi yapacak olsam yada yapacak biri olsa yok değilim diyip satın alır yapar. Onu nasıl denetleyeceksiniz.
İyi de verim alamadım ki o zaman bana dediğiniz, akışına bırakın yavaş yavaş yapacaktır. Bıraktım 2 gün ama hiç bir etkisi olmadı yani mağaza da programın vaad ettiği etkiyi %1 olarak ancak gördük. Bu yüzden hem proxy problemlerinden çok maliyetli olacağından hem de istediğimiz etkiyi alamadığımızdan iade talep ettik, fatura talep ettik hiç biri karşılanmadı. Eğer ben talep ettiğim hizmeti alamıyorsam iadesini almam gerekir ki onu da alamadık. Enayi gibi kaldık öyle boşa giden 10.000 ₺ ye oldu olan. Fatura konusunda bir şey yazmamışsınız satış yapıyorsanız fatura kesmelisiniz. Düşük meblalar değil. Öğrenci olursun ufak tefek iş yaparsınız anlarım da 10K, 30K ya program satıp faturasız çalışmanız büyük cesaret. Eğer beni enayi durumundan ve bu psikolojisinden çıkartırsanız ki buda sadece iade ile mümkün benim için yaşanmamış kabul ederim.