COMEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Aynı şekilde ben ve eşimde bu hastalığı yaşadık. 39 derece ateş bir türlü düşmüyordu birkaç kez hastaneye gittik. Antibiyotikten başka bir çare yok şuan için bu virüse. Ateş düşürücü ilaçlar da bir işe yaramıyordu. Eşim 1 haftada ben 3-4 günde atlattım.

Normal bir hastalık değil, gerçekten yatağa düşürüyor birkaç gün. Bu yorumu okuyan arkadaşlara tavsiyem şu sıralar kalabalık ortamlardan uzak dursunlar. Toplu ulaşımda da maske taksınlar.
Vallahi grip filan geçtide hocam öksürük ve eklem ağrıları çok kötü yataktan kalkamıyorum,bol bol portakal,mandalina,limon,su ve naneli limon tüketiyorum,bol sarımsak ve turşuda emin olun doğal antibiyotik çok iyi geliyor sağlıklı günler dilerim dikkat edin lütfen

deixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Çok teşekkür ederim hocam aman dikkat edin sağlıklı günler dilerim

ToryVidar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı şekilde bende hocam kemik agrilari eklem agrilari oksuruk ateş halsizlik iştahsızlık aşiri kotu brnde 11 gundur bu haldeyim biraz biraz ancak duzeliyorum
Iştah ve ateş şuan için yok öksürük ve eklem ağrıları feci şekilde desem yeridir,bol bol portakal limon ve mandalina var ise turşu suyu ve sarımsak yiyin hocam çok dikkat edin sağlıklı günler dilerim

Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Bol sıvı ve vitamin almazsanız iyileşme süreniz uzar.
Bol bol su ve naneli limon mandalina ve portakal tüketiyorum hocam çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim