Arkadaşlar hepinize merhaba , bundan 2 yıl önce bir sayfa kurdum reklam olmasın diye adını yazmıyorum, ve hosting şirketi aldım . bayagıdırda çalışıyor düzenli, yurtiçi kargo entegrasyonu paytr felan var içinde, sıkıntı şurda en son ödeme yaptıgım tarihi hatırlamıyorum ve kapanır diye korkuyorum açıkcası , kimden aldıgımızda hatırlamadıgım için whois sorgulaması yaptım whoisde ns1.adrestr.com çıkıyor , serverın gerşek adreside : server55.adrestr.com neyse bende adrestr.com sayfasına girip iletişimden aradım , bir hanımefendi çıktı , durumu izah ettim, eşim ugraşıyordu ama vefat etti dedi, şimdi bu ns adresinin hangi hostinge yönlendigini nasıl bulabilirim bu birinci sorum, ikinci sorum opencart 3.0.2 bu sayfayı taşımak ölüm olacak benim için cunku yurtiçikargoya felan dilekçe vermemiz gerekiyor çok sorun yaşarmıyım nasıl bir yol izlemem lazım. tıkandım kaldım açıkcası yol yakınken çözmek istedim konuyu . birde cpanel üzerinden full backup aldırıyorum hep dogrumudur sizce. ? şimdiden teşekkür ederim. ayrıca yeni yıl herkese mutluluk getirmesi dileğile