ssusar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, programı satın aldık. Bir süre kullandık, sınırsız proxyler diye önerdiği problem yarattı. Sonra benim proxy ile alakam yok program satışım var dedi. Eğer proxy günlük 1000-1500 ₺ falan ayırmak isterseniz sorunsuz proxyler satın alabilirsiniz. Buda aylık 30-45K proxy maliyeti. Neyse sonra proxy düzeldi demişti sonrasında tekrar satın alıp denedik yine etkisi olmadı. Üst sıralara ürünü taşımıyor. Taşıyor gözükse bile bir 1-2 saatlik oda etkisi olmuyor. Ayrıca ilk 14 gün içerisinde beğenmediğimizi ve programı kullanmayacağımızı belirttik. Bunun için iade talep ettik ama iade etmedi satıcı. Ayrıca yüksek meblağ olmasına rağmen fatura talebimizi reddetti. Aylar önce almıştık tekrar bahaneler üreteceği için kendisine yazmadım tekrar, enayilik yapıp programı görmeden satın aldığım için aklımdan çıkmadı o yüzden buraya yazmak istedim. Belki yeni alacak arkadaşlara faydası olur.
Sinan Bey'di sanırım değilmi oyuncak mağazası olan , satın aldığınız zaman (3-4 ay önce) yazılımcılara satışımız yoktu bizi kandırıp satın almıştınız sonra yazılımcı olduğunuzu söylemiştiniz bizde bu şekilde program yapmak istiyoruz ama üşeniyoruz şeklinde dialog geçmişti aramızda, ona rağmen hizmete devam etmiştik , size sürekli yazmıştık güncelleyelim programı diye ama cevap yazmamıştınız.Program full sürüm olduğu için iade yok konudada yazıyor, proxy ile yaşanan sorunları da programa mal etmeniz şaşırtıcı.Her iki tarafın güvenliği için fatura da kesmiyoruz herkese duyrulur talep etmeyiniz.