taylanweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalıklar ülkesi bu ülke
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Prim borcu değil haraç o, çalışmadığın yada iş bulamadığın için devlete haraç ödüyorsun.
Sen nasıl kölelik yapıp sigorta primi kazandırmazsın bize diyor kısacası.
yine ödeyelim ama bari sigorta gününü saysın öyle yada böyle parayı alıyorsun zaten milletten bari emekli et insanları. zaten emeklilik sistemide çöktü şuan kasadan ödüyorlar emeklilerin parasını.
Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tatava yapma öde geç

Yeni vergiler geliyor gülüşü
eiffel65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece başlığı paylaşmışsın. İçeriğini de paylaşsaydın keşke.

İçeriğinde şöyle yazıyor *Geçmişte, prim borcu olanlar için sağlık hizmetine erişimi sağlayan geçici düzenlemeler yapılıyordu. 2025’te çıkarılan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile borçlulara sınırlı hizmet hakkı tanınmış, ilaçlar ise ücretli verilmişti. 1 Ocak 2026 itibarıyla bu süre dolmasına rağmen yeni bir kararname yayımlanmadı. Bu durum, borçlu milyonlar ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin sağlık sisteminin dışında kalmasına yol açtı.*

Daha yeni kararname yayınlanmadı ama yayınlansa da ben destekliyorum. Bu çalışan kesimi pek ilgilendirmiyor. İşten ayrılıp çalışmayıp kafasına göre gezip sonra da hasta olanların bedava muayene olmasının önüne geçecek bir uygulama. Bilerek isteyerek çalışmayıp prim borcu biriktirenlere güzel ders olur. Ben destekliyorum
tuzu kuru olanların cevapları böyle hocam ben destekliyorum şuan mahallemde 2 3 ev var yoksul evin erkeği sabahın köründe çöp toplamaya gidiyor gece yarısı eve geliyor adamın elinde avucunda hiç bir şey yok evi görseniz harabe gibi kirada oturuyorlar bu adamın sizden daha çok hastane ihtiyacı var ayrıca Güvenlik,Sağlık,Eğitim bunlar hepsi ücretsiz olmalıydı şuan hepsi parayla satılıyor müşteri gibi görüyorlar bizleri ben 15 ay askerlik yaptım aylık 19 tl alıyordum ben buna zorunluydum devlette bazı şeylere zorunludur gss diye bir şey yokken yeşilkart vardı onunla muayene oluyordu insanlar ,para alamadıkları için gssye geçirip bunlardanda alalım demişler
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla yüzde 52 halinden memnun. o yüzden devam k.
eskiden sıra alamıyorduk,eskiden doktor yoktu,eskiden hastamızı rehin alıyorlardı paramız yoktu diyorlardı şuan hepsi var .
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük konuşmasın kimse kazandığını hastanelerde yemekte var
Allah düşürmesin hocam sağlık çok önemli.