Evet arkadaşlar artık durumun yok ve gss ile borçlandırılıyorsun zorunlu olarak ve bu borcuda ödeyemiyorsun al işte artık sana hastanede yasak git dışarıda ölür müsün kalır mısın sana kalmış uğruna ölmeyi bile göze aldığımız ülkenin geldiği hale bakın.
Kaynak: Bundle
Sadece başlığı paylaşmışsın. İçeriğini de paylaşsaydın keşke.
İçeriğinde şöyle yazıyor *Geçmişte, prim borcu olanlar için sağlık hizmetine erişimi sağlayan geçici düzenlemeler yapılıyordu. 2025te çıkarılan
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile borçlulara sınırlı hizmet hakkı tanınmış, ilaçlar ise ücretli verilmişti. 1 Ocak 2026 itibarıyla bu süre dolmasına rağmen yeni bir kararname yayımlanmadı. Bu durum, borçlu milyonlar ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin sağlık sisteminin dışında kalmasına yol açtı.*
Daha yeni kararname yayınlanmadı ama yayınlansa da ben destekliyorum. Bu çalışan kesimi pek ilgilendirmiyor.
İşten ayrılıp çalışmayıp kafasına göre gezip sonra da hasta olanların bedava muayene olmasının önüne geçecek bir uygulama. Bilerek isteyerek çalışmayıp prim borcu biriktirenlere güzel ders olur. Ben destekliyorum