Merhabalar,
Uzun süredir içerik üretiyorsunuz, trafiğiniz artıyor ama bir türlü
Google AdSense onayı alamıyor musunuz? Ya da defalarca başvuru yapıp hep olumsuz yanıt mı alıyorsunuz?
Google AdSense onay süreci, özellikle yeni site sahipleri için gerçekten zorlu ve gizemli olabiliyor. Algoritma güncellemeleri, politikaların sık değişmesi ve net açıklanamayan red sebepleri, birçok webmaster'ı umutsuzluğa sürükleyebiliyor.
İşte tam da bu noktada,
profesyonel AdSense onay hizmetimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Neden bu hizmeti sunuyorum?Tecrübe: Yıllardır onlarca farklı nişte (bilgi siteleri, bloglar, forumlar, içerik portalları) site kurup, çoğunu AdSense'e onaylatma konusunda ciddi deneyim kazandım.
Analiz: Siteyi baştan aşağı analiz ediyor, AdSense politikalarına uygun olmayan ve onay almanızı engelleyen kritik hataları tespit ediyorum.
Yol Haritası: Size sadece "şunu yap" demiyorum. Reddedilme nedeninize özel, adım adım uygulayabileceğiniz net bir düzenleme ve iyileştirme planı sunuyorum.
İçerik & SEO Uyumu: Sadece politik uyumluluk değil, onay şansınızı artıracak içerik yapısı ve temel SEO optimizasyon önerilerini de paylaşıyorum.
Zaman Tasarrufu: Deneme-yanılma yaparak aylarca uğraşmanıza gerek kalmıyor.
Hizmetimde Neler Var?Kapsamlı Site Denetimi: Tasarım, kullanıcı deneyimi (UX), hız, mobil uyumluluk, içerik düzeni.
Politika Uyum Kontrolü: Gizlilik politikası, iletişim sayfası, kullanım şartları, telif hakkı uyarısı gibi zorunlu sayfaların kontrolü ve eksiklerin giderilmesi.
İçerik Analizi: Kalite, özgünlük, düzenleme ve AdSense'in aradığı "değer" unsurunun incelenmesi.
Teknik Kontroller: Sunucu/hosting sorunları, indeksleme problemleri, güvenlik (HTTPS) gibi faktörler.
Kişiselleştirilmiş Onay Strateji Raporu: Tüm bulguları ve yapmanız gerekenleri madde madde içeren özel rapor.
Başvuru Öncesi Son Kontrol: Tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra, başvurudan hemen önce son bir kontrol.
Kimler İçin Uygun?Yeni kurulan ve defalarca reddedilen siteler.
Trafiği olmasına rağmen onay alamayan siteler.
Neden reddedildiğini anlayamayan webmaster'lar.
AdSense alternatiflerinden bıkan ve ana gelir kaynağına kavuşmak isteyenler.
Hizmet bedeli 299 TL'dir. İade ve onay garantisi kesinlikle yoktur. Hizmet pdf rapor şeklinde size iletilen dosya ile sağlanır. İletişim: https://t.me/r10wisex