ApYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurdışı bazı siteler veri vermiyor hocam. Bunada İll*gal hosting deniliyor yani kısaca kim isterse istesin veri alamaz
Tamam veri vermiyor da benim merak ettiğim buraya satın aldım ben hadi kurulumu da firma yaptı falan Her neyse VPN ya da başka bir şey kullanarak Hiç mi siteye girip düzenleme yapmayacağım log kaydı bırakmayacağım buradan Sonuçta kalkıp sihir kullanarak sunucuya bağlanamayacağım illaki buradaki sağlayıcılardan geçmem gerekiyor 4 yıllık bilindik bir VPN şirketi verileri vermişti haber olmuştu güvendikleri şeyin veri vermiyor olması değil Bence sadece. Ben bu konuda yetkililerin önünde bir tablo olduğunu Farz ediyorum yani bu TOKİ ev başvurusu muhabbeti için mesela işi yapan çokça insan olduğunu düşünüyorum Türkiye'de ama sadece bir tane kız yakalandı o konuyla alakalı anlık olarak kız da günde 800.000 tl falan almış yani deprem zamanı konteyner satan insanlara gecesine baskın yaptılar yani şu anda bilerek yakalamıyorlar demiyorum ama eğer yakalanmıyorsan senden daha fazla suç işleyen birisi hala dışarıda olduğu içindir yani sırada sen varsın