Selamlar değerli forum Kasım ayında 2200$ başlıklı konu açmıştım bu sefer 2 katını atıyorum ✊🏼
Marka hikayem ve süreç aşağıda

Önceki konu : TIKLA

Aralık ayı kazanç ;

Kripto paralar masum değil sadece algo trading conseptlerine kafa yormayi öneriyorum

Marka göründüğü için Twitter alıntım süreç sizlerle okumak isteyene ;

Ocak 1 den merhabalar,

Geçtiğimiz yıl Yeni bir sayfa ile tüm odak noktamı topluluk oluşturmaya adamıştım oysa ki kripto paralar masum bir alan değildi ve gerçekten sorumluluk isteyen bir süreçti

Her ne kadar algo tradingi öğrenip,öğretmeye çalışırken zorluğu da vardı ekran başında işlem açan üyelere resmen giriş / çıkış noktalarını veren bir sistem ilk başlarda çıplak versiyonla topluluk açılmadan kendi sermayemi hiç ettiğim bir üründen ibaret idi (2025 Ocak başı)

Şimdiyse gelinen nokta ve kümülatif büyüme sizlerle 🧐

Aslında mesuliyetim gerçekten çok büyük,zamanla artış gösteren topluluğa karşı verebileceğimiz tek kozumuz şeffaf olmaktan ibaret
Çünkü hayal satamazdım boğa geliyor nağraları atamazdım veya tam aksine çöküş geliyor diye korku vermek gayretinde olamadım

Milyarlarca dolarlık oluşturılan consept modüllerini Türkiye de var etmeye adadım şimdi ise büyük güncelleme ile
4 gündür sıkı bir çalışma yaptım ve devam etmekteyiz
Daha farklı şekilde daha yüksek winrate ile görünür olacağım

Bunu başta topluluk sonra kendim için yapmak zorundayım 🫡

Yeni yılda hedeflerimiz daha büyük olmak zorunda sonunda başaramazsak dahi pes etmeyenler arasında olmaktan gurur duyacağım