Normalde sınava fazla çalişmayi duşunmuyordum 2 senelik itfaiyecilik e yazilacaktim kafama hic bir bolum uyumlu gelmedi nedense zevkli biseyler aradim ama tam gaz calismaya karar verdim yinede çünkü hayallerimden biri pilot olmak ve ayt sayisal 2k da olanlari devlet unisi ucretsiz egitimini veriyor şu anda almaya kalksan 4 mn liraya kadar tutuyor özelde 2k tutturamam gibi geldi gozume ama genede ne sıralama yapicam bir bakicam 3 gundur mat a full odak girdim ondalik sayilara kadar tamamen ogrendim şu anda soru cozumlerini bitirdim onumde sayi kumeleri var hedefim mat i 30 gun icinde bitirmek olursa ondan sonraki 30 gun fizik - kimya - biyoloji sonra 30 gun turkce - 30 gun tarih - cografya - din toplam 4 ayda tamamen bitirmek sinav tarihine kalan 50 gun de geometri yi ekleyip son gunleri full deneme çözüp netleri test etmek var aklimda sizce nasil ilerlemek daha iyi olur 30 degilde 15 gun - 15 gun mu gitmeliyim yoksa Turkce daha erkende bitebilir hizli kavrarsam mat dan sonra direk geometri başlamam daha mi iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Calisma saati olarak bugun 1 de kalktim yemek yedim 2 de başladim soru cozumlerini yaptim yapay zekayla bazi temelleri oturttum mantigini anlamadigim kisimlari anlattı 2 den 8 e kadar 8 de 1 saat kadar dinlendim 9 dan da 3.30 e kadar 6 saat + 4.30 = 10.30 saat ortalama calismisim ondaliklara kadar konu dinlemistim önceki 2 gün onlarin soru cozumlerini yapip ustunden geçtim şu an hatasiz cozebiliyorum şu an ilerki konular daha zordur ama bakalim