OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim ama felaket ağrıyor hocam yaptığı zaman 15 dakika elektroya giriyorum elektro sırasında sıcak koyuyor sonra germeye geçiyoruz felaket ağrıyor ama ve şöyle de bir durum var ertesi gün olduğunda kolum yine aynı şekilde sanki fizyoterapist biraz yetersiz geldi bana ya da ben öyle düşünüyorum çünkü nerede okursam okuyayım acının dayanılmayacak şekilde değil de gerilme tarzı dolması gerekiyor yazmışlar
Hocam Ağrı şu şekilde, dayanilmayacak kadar olmaması gerekiyor tabi ki, ama ağrı eşiği çok farklıdır kişiden kişiye değişir, ağrı kesici kullanımı, kişinin kendi Ağrı eşiği vb. Çok değişir. Her hasta içinde buna bakamayacagımız için ki bakılmaz da hastaların görüşünü alıyorum ben staj yaparken, çok ağrıyor diyorsa yavaşliyorum mesela birazcık. Ama siz yine tedavinizi yapan kişiye bu durumu kesinlikle belirtin, anladığım kadarıyla ağrınız dayanilmayacak durumda. Ya yavaşlar birazcık ya da sorun mu var diye kontrol eder. Diğer konuya gelince bı anda olmaz hocam öyle, keşke öyle olsa 1-2 seansta düzeltebilsek. Sizin için tam süre veremem maalesef, kas kuvvet testiniz yapıldımı? Hareket açıklığı ne durumda? Ne kadar kayıp var vb bunları bilmeden bişey söylemek zor. Ama tedavinizi yapan kişi tam süre veremese de ortalama süre verebilir eğer işinin ehli ise, bana gelen hastaların ilk sorusu ne kadar gelirim buraya oluyor. Motivasyonunuzu yüksek tutun. Ayrıca Ağrı kesici kullanıyorsanız çok kullanmamaya özen gösterin hocam. Biyeri düzeltmeye çalışırken daha önemli başka yeri bozmayalım😊