Uygunonay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, herhangi bir krem ilaç tavsiyesinde bulunanam onu tedavinizi yapan kişi daha iyi bilir, ama fizik tedavi son sınıf öğrencisiyim. alanımda bildiğim kadarıyla ağrıması ve acıması, yapan meslektaşımın işini iyi yaptığını gösterir. İnanın şuan çoğu meslektaşım mesai ve hasta yogunlugundan dolayı işini baştan savma şekilde hızlıca yapıyor, ve doğal olarak hastada acı ve ağrı olmuyor düzgünce yapılmadığı için. Yani kısaca özetlemek gerekirse acı ağrı olması gayet normal. Eğer olmuyorsa fizik tedaviniz olumlu olmuyor veya çok yavaş ilerliyor demektir. Umarım dirseginiz bı an önce düzelir. Dikkatli kullanın 😊
Çok teşekkür ederim ama felaket ağrıyor hocam yaptığı zaman 15 dakika elektroya giriyorum elektro sırasında sıcak koyuyor sonra germeye geçiyoruz felaket ağrıyor ama ve şöyle de bir durum var ertesi gün olduğunda kolum yine aynı şekilde sanki fizyoterapist biraz yetersiz geldi bana ya da ben öyle düşünüyorum çünkü nerede okursam okuyayım acının dayanılmayacak şekilde değil de gerilme tarzı dolması gerekiyor yazmışlar