yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne anlattın hocam sen gemini de ben fotoğraflarımı düzenliyorum ve gayet olumlu sonuçlar alıyorum, siz ücretsiz sürümde aradığınızı bulamamışsınız düşünürseniz diye pro sürümü önerdim senin konundan reklam yapmaya ihtiyacım mı var benim?
Hocam sen konuda ücretsizle çözemezsin demedin. Ücretsizin şöyle şöyle kısıtları var, limitleri bu bu dersin, istersen ücretlisini satarım dersin, anlarım. Mesela bak ben 2 yıla yakındır sürekli ChatGPT kullanıyorum, inciğini cinciğini çok iyi anlıyorum, business hesabın 5.2-Pro'su ne zaman biter, 5.2-Thinking için bile pro limiti bittikten sonra hesap almaya değer anlayacağın tamamen hakimim çünkü yıllar olmuş kullanıyorum. Ama Google Gemini kullanmadığım için bilmiyorum, sorun prompt olabilir, bir şeyi yanlış yapıyor olabilirim, bunda düşünme modu belki Pro'nun üstüdür. Bilmiyorum. Bilmediğimi de bilmiyorum demekten çekinmem ve konu açtım bunu öğrenmeye çalışıyorum. İsterseniz ücretli hesap satarım mesajı görünce de genel serzenişimi dile getirdim. Benim üzerimden reklam yapmaya ihtiyacın var demedim ki? Forum ruhundan bahsettim. Neyse iyi yıllar, iyi forumlar.