soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"şimdi bacağında delik olacak üzülüyorum yani"
Hocam bilemiyorum biz genel olarak yazılımcılar arasında böylesi sorunlar olmuıyor da açıkcası ilgili cümleniz,sizin bakış açınızın nasıl ilerlediğini merak ettiriyor.
MariaDB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yazılımcıların birbirini sevmemesi değil, egonun işi ezmesi.

Her yazılımcı kendini yükselttirmek için ilk yaptığı şey genelde bu kodu kim yazdı olur. Her briefde önce ki yazılımcıyı aşağılar.
CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dikkatli olun delik açacam derken sizde delik açılmasın. Bu işlerin şakası bile olmaz son pişmanlıkta fayda etmez.
MikailAvci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FerhatGrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
erkek adam tehdit etmez uygular
phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkiniz de bana kebap ısmarlayıp barışın hadi. Biriniz lahmacun da ısmarlayabilir. Taş kağıt makas oynayıp kim ne ısmarlayacak karar verirsiniz. En mantıklı ve doğru sulh yolu budur. Kavga çıkmasın.
Hediyeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sana gelicek adamda boş gelmez dikkat et madem gelicem diyor sen delik melik diyorsun sen yinede tekbirini al demekki herkeste silah var
PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yazılımcı olanlar ile kendini yazılımcı sananlar sohbet ettiğinde başlıyor.
suzikidev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcının yazılımcı ile derdi yoktur, forumda konu açıp "en iyisi", "diğelerinden iyi", "ben harikayım" diye konular açıp insanların emeklerini eleştirip vibe coding veya w*arez içerikle böbürlenirseniz yazılımcı olduğunuz için değil karakterinizden dolayı kimse sizle geçinemez. hatalarla dolu bir yazılımda bu en iyisi derseniz insanlar en iyi dediğiniz işte ki hataları bulmaya çalışır yüzünüze vurmak için ama ben bunu yaptım emek verdim elimden bu geldi dediğinizde insanlar kusurları görmezden gelir iyi yanlarını görüp sizi takdir eder.

uzun lafın kısası: "Okları kendinize çevirip neden vuruldum diyemezsiniz."
yaazilimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde boş değiliz hocam şükür hayırlısı olsun bakalım.
gsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kalırsa silahtan behseden hiçkimseden yazılımcı olmaz. Yazılım ziihin işidir mafya değil. Fiziki güç değil beyin gücü ister. Fiziki kavga yapıyorsanız muhtemelen ikinizde yazılımcı değilsiniz.
Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yeni yıla sizsiz de devam ederiz biz. Ona göre.
Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yok. Belediye mi dağıtıyor bunları. Texas mı burası. Keşke Texas olsaydı
gelmedi arkadaşlar bende ofisi kapattım eve geldim engelledim geçtim