Anladım hocam, tüm prompt'ı İngilizce verip mi deneyeyim? Bir de böyle deneyeyim, teşekkürler. Peki; Pro mu düşünme modu mu daha iyi? Mesela ChatGPT'de 5.2-Pro her türlü açık ara fark atıyor. Ama Gemini ilk defa kullanıyorum neredeyse, Pro'da (ücretsizin Pro'su) hiç düşünmeden, beklemeden hemen cevapladı da o yüzden emin olamadım. Belki bunun düşünme modu daha iyidir.
Hocam ücretli Google Gemini hesabı arayışında olsam buna ilişkin konu açardım sanırım, değil mi? Yanlış anlamayın, lafım doğrudan size değil. Sizinle de 2023'te ticaretimiz olmuş. Ama ben bu forumdaki konuların altında alakasız şeylere bile böyle mesajlar yazılmasından cidden rahatsızlık duyuyorum. Burası freelancer platformu ama aynı zamanda forum, bilgi ve yardımlaşma da olmalı. Ha şimdi diyeceksiniz ki; konuda kendiniz ücretli demişsiniz, ben fotoğrafı düzenleyebilecek biri olursa kendim çözemezsem manasında söyledim onu. Eğer Gemini'ın ücretlisi sorunumu çözmeyecekse, esas sorun yukarıda arkadaşın söylediği gibi prompt ise neden boşu boşuna Gemini Pro satın alayım? Şu güzel platformun forum ruhunu da öldürmeyelim, çok rica edeceğim. Bu mesajlarınızı 100 TL'ye bana ne satabilirsin konusunda yazsanız daha iyi olur. Çünkü şu an tamamen hesap alımından alakasız bir konuda bir şey çözmeye çalışıyorum.
ne anlattın hocam sen gemini de ben fotoğraflarımı düzenliyorum ve gayet olumlu sonuçlar alıyorum, siz ücretsiz sürümde aradığınızı bulamamışsınız düşünürseniz diye pro sürümü önerdim senin konundan reklam yapmaya ihtiyacım mı var benim?