o zaman siz trolcüsünüz hocam, üyelik süresi 1 ay trade -1 😃
Hocam uzak dur yabancı uyruklular tamamen kolpa ve tokatçı oluyor aman diyim
Böbrekler sağlam mı diye 24 saat sonra bu konuyu uplayacağım.
özbek sıkıntı ama diyim dikkat et şeytan gibiler
şaşırdım ama gel dedim.
Evlenip Tr vatandaşlığı almaya çalışacak. Bu kötü bişey değil tabi ama evlilikte alınanları senden alıp boşanabilir. Özbek kadınlarına güvenemiyorum.
Yorumunu güncelledim. Uzak durun.
EVİ SIRTLADIM GÖTÜRÜYORUM SDOFINSPĞSODFMÜSNDĞIASM
FANPİİASDASDFAS,ĞDĞMĞĞASD
SDFİODINASD
MFÖASDASDFA
-özbek pilavi hazir
+ben yemicem
OIUFBĞNSDMDIUNDS
ASDOIFUASDBOYBNDASFÜK,ĞAS
ASİFIUBFINIFMASDPOIĞUNBIDFS
AİASŞIUFABSDIDSAMFIİASNUIASDÖAS
1. Gün tanıştığın bir kız evine geliyorsa bir çıkarı vardır ki geliyor.. Uyanık ol aç gözünü aç. Eve falan da sokma. Yarın bir gün çıkartamazsın da.
Multi üyelik sezdim.
Ayrıca Kader filmine de bu kadar gülündüğünü ilk defa görüyorum
Dönem farklılığı sanırım ben hiç denk gelmedim pek güldürmedi ama saygı göstermek gerekiyor
ne gerek var tanisali 2-3 saat olmus diyosun ayri ev olsa neyese neyse o konular sıkıntı 😂 hocam dikkat edin kimseye güvenilmez
Hocam anlatımına hayran kaldım. Seni ayakta selamlıyorum. Böyle nasıl diyim hani derler ya heykeli dikilesi adam diye sen olsun işte. Dünyaya nasıl yayildiğimizi nasıl her bölgede bu denli etkin var olduğumuzu daha net anladım sayende. 😁😁
Hangi haber kanalina dusecek merak ettim : evlilik vaadiyle dolandirildim xx miktar altinimi caldirlar loading
.
12 saat sınır mı ?

12 saatten sonra sorun olmaz diyorsun yani

konu sahibine gelince dikkat edin artık bu işi kızı erkeği yok ortam çok kötü (12 yıl) tanıdığın biri bile bam başka çıkabiliyor.
Ben olsam uzak dururum ama sen bilirsin. Belki de onların kültüründe normaldir bilemeyiz.
Müge Anlı'nın yeni konusu geliyor arkadaşlar evlilik vaadiyle kandırılan gençten 25 gündür haber alınamıyor.
@pinkdeveloper; Annesi: Allah bel**** versin oğluma ne yaptın.
+ Özbek Kız: Ben görmedim oğlunu o gün arkadaşlarımlaydım
@pinkdeveloper; Annesi: Sus yalancı kö*** ne yaptın oğluma söyle
+ Yeter ben dayanamıyorum bu hakaretlere
vs vs
Hocam sonra müge anlıya çıkıp düğün fotoğraflarınızı gösterirsiniz düğünde takılan altınları aldı kaçtı diye bağırırsınız orada
Yeni tanıştığın birine evine geldikten sonra sakın cinsel ilişkiye girme birde korunmadan ilişkiye girersen sonrasında direk hastaneye gidip tecavüze uğradım diyor ee dnada var sonra direk avukat yollayıp para pazarlığına giriyorlar yoksa hapise girersin tecavüzden. Bir arkadaşın başına gelmiş geçenlerde duydum. Biraz konu dışı ama söyleyim dedim.
Ben 2 saatte karşımda ki insanın yaşını bile anlayamam, siz ailesinin maddi durumunun iyi olmasına kadar çözmüşsünüz. Hayırlı olsun
Bana bu konu bir yerlerden tanıdık geliyor ama neyse
hmmm özbek, aile evinde kalıyor (farklı bi ev olabilir), telegram kullanıyor dostum takıl eğlen geç ciddi bişey düşünme sakın
Müge anlıya misafir çıktı

Herkesin merak ettiklerini bugün açıklıyorum. Ne oldu derseniz; kız fotoğraf göndermemişti. Neyse, WhatsAppa geçtik, yazıştık falan. Kız gerçekten geldi ama tahmin ettiğim gibi değildi; yaklaşık 110 kiloydu. Kapıyı açmadım. Kapıyı birkaç kez tıklattı, zile bastı ama gitmedi. Kapının önünde 23 saat oturdu. Açsam sarılsa kemiklerim kırılacak gibiydi. Böyle beklenmedik bir anı oldu benim için.
Siz siz olun, fotoğrafını bile görmediğiniz insanları evinize çağırmayın.
Bu anıyı gözlerimden silmek istiyorum. Bana da geçmiş olsun.
NOT : Kız Gitmeden kapiyi yumrukladı kırılcak sandim....