Adem0102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam. Yurtdışı genel bir tabir. İlk öncelikle Merkez bir bölge/ülke belirlemeli, seçmelisiniz. Öneğin ; Amerika kıtası için ABD veyahut Kanada gibi ülkeler. ( bu özelleştirmeyi daha da daraltabilir daha etkin bölgeler ana hedef noktanız olabilir. ) keza Doğu-batı avrupa bölgesi içinde geçerli.

Hesap açmak için dikkat edilecek hususlar ( bildiğim kadarıyla ) paylaşayım:

ilk olarak hedeflediğiniz ülke/bölgede bir arkadaş vasıtasıyla hesap açtırın. ( direkt vpn ile değil.)
Eğer telefon ile sürekli giriş yapacaksanız ( forumdan edindiğim bilgi kadarıyla) yeni bir telefon ve o ülkeye ait fiziksel sim kartı + sağlam bir vpn ve proxy ile süreci devamlı destekleme.

şu şekilde de yapabilirsin, telefon yerine Web tarayıcısından tüm işlemlerini yaparsın ve yalnızca VPN kullanırsın. Bu şekilde ilerlersen telefona nazaran daha az pratik olur ama iş görür diye tahmin ediyorum.

VPN olarak Mullvad VPN öneririm. Diğerlerine nazaran gizliliğe önem verir. Fakat bu tamamıyla güvenmelisin anlamına gelmiyor. Biraz pahalı. Daha uygun VPN ler de bulabilirsin. ( Forumda veya Google da sonunda r10 olarak belirterek ilgili konuyu ara. Örnek : kaliteli ve uygun vpn r10 )

bu konuyu aynı şekilde forumda aratabilirsin. Bilgi paylaşımı çok yapıldı. Senin için belirsizliği ortadan kaldırır ve Yol haritası oluşturur.

Allah’a emanet olun.
Hesabı ilgili konumda birine açtırmak + Fiziksel hat + yeni telefon seçeneği sizin de belirttiğiniz gibi VPN olayına göre biraz zahmetli duruyor hocam. Bu noktada tamamen PC uzerinden ilerlemeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz VPN veya başka sağlam bir VPN ile ilerlemeyi deneyeyim ben.

Bilgi paylaşımınız için çok teşekkürler 🙏