GOOGLE ADS UZMANI ARIYORUM (AÇIKLAMA KISMINI OKUMADAN BAŞVURMAYIN) DETAYLARIN OKUNMADAN BAŞVURULMASI ÇİFT TARAFLI MAĞDURİYET YAŞATACAKTIR.
* Başvuran kişinin R10.net yaşının yeni olmaması ve olumlu yorumlarının olması gerekmektedir. R10.NET ÜYELİĞİNİ GÖNDERMEYENLERİN BAŞVURMAMASI GEREKMEKTEDİR. R10.NET ÜZERİNDEKİ İLETİŞİM NUMARASI İLE BAŞVURAN KİŞİNİN NUMARASI TEYİT EDİLECEKTİR.
* Uzun soluklu bir çalışma istiyorum. Hepimiz insanız hepimizin mazeretleri olabilir fakat bir sınırı vardır. Sürekli toplantım var (ne toplantısı olduğunu da bilmiyorum), hastane işim çıktı, Cumartesi ve Pazar çalışmıyorum, Bu arkadaşların zamanını boşa harcamak istemiyorum.
* R10.net üzerinden değil 05309187377 numaralı (Whatsapp değil) telefon üzerinden 18:00 sonrası iletişim kurulmasını istiyorum. Sesli iletişim kurulmasını istiyorum.
* Sektör tercüme, temizlik ve ödev üzerinedir.
* Bu işi uzun süreler yapmış kişilerle çalışmak istiyorum. Konuşurken ben bunun analizini yapabilirim.
* Reklam paneli benim değil sizlerin paneli üzerinden gerçekleştirilip haftalık da ekran görüntüsü ile rapor bilgisinin (TARAFINIZCA NOTUNUN ALINARAK) gönderilmesini istiyorum.
* İş gelmesi durumunda aylık bütçe yüksek olacaktır.
* İşe önce kısmi ödeme ve iş gelmesi durumunda bütçe artışı olacaktır. İşin gelme hacmini görmek için Google aramalarında sıralaması olmayan sitedeki iletişim numarası üzerinden hizmet alınacaktır.
* DAHA ÖNCESİNDE ÇALIŞTIĞIM KİŞİLER DÜZGÜN İNSANLARDI FAKAT BEN SONUCA BAKARIM. AYNI KİŞİLERİN BAŞVURMAMASI GEREKMEKTEDİR.