dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakma seni tanımam etmem, sadece bana göre olması gereken anne babası ne diyorsa onu yapması. Elalemin kızı kazandıysa bu arkadaş da kazanacak o KPSS'yi. Ailesi onun için uğraşırken hanfendi daha bir makarna yapamıyorsa düzgünce oturup düşünmesi lazım. Gerçekleri söyleyip göstermezsen kendini de haklı görmeye başlar ki başlamış zaten. Mesele yemek makarna değil Mesele aslında çok derin daha makarna yapmayı bilmeyen üniversite mezunu kızımız yarın bir devlet dairesinde insanlara hizmet verecek.
pardon da yemek yapmakla hizmet vermek arasinda nasil bir baglanti buldun acaba ben yemek yapmayi bilmiyorum mu dedim belli basli yemekleri yapmayi biliyorum( şehriye, tarhana , mercimek , bulgur pilavi, kuru fasulye , taze fasulye , pirinc pilavi, patates kofte dolma daha da ogrenirim bunun bana zorla dayatilmasi sorun anlamiyormusun gecen gun patates yemegi yaptim cok da guzel oldu yediler bahane de bulmadi ama makarna yapmayi beceremiyorum doye beceriksiz muamelesi yemeyi kimse hak etmez ayrica simdi internet var herseyi ogrenebiliriz ayrica ben evlensem dahi erkegin de eli ayagi var hani hersey karsilikli ve mustehak ya birlikte yapabiliriz bilmem anlatabiliyormuyum konuya gelip hemen kostebek olmusssunuz kaba bir dille uslupla yaklasiyorsunuz