websmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kız çocuğusun, annen seninn iyiliğin için bla bla bla.. herkes hemen hemen bu tür cevaplar vermiş.. bunun erkek kız olmakla alakası yok.. benimde annem illa kendi dediği olacak diyen bir kadın.. yani konuyu yazan kişinin neler çektiğini ben iyi anlıyorum.. yaşamayan bilemez.. bazı anne babalar, çocuklarına ilallah dedirtiyor.. özellikle kız çocukları sırf bu bu baskıdan kurtulmak için sevgiyi, değeri başkalrında gördükleri için ister istemez, sevgi ihtiyacını en ufak yakınlık gösteren kişide aramaya başlıyor ve farkında olmadan o kişiye aşık olup biran önce evlenip evden kurtulma derdine giriyorlar.. iyisine denk gelen şanslı.. am gelmeyen, hayatı kararan çok kadın var.. ki konuyu açan kişi akllı bir kadın ki zatne evde anne kahrı çekiyorum, birde erkek kahrı mı çekeceğim düşüncesiyle evlenmeyi bile düşünmüyor.. fırsatını buluırsan yurt dışına seni yormayacak (Bali, endonezya vb.) ucuz ve sakin bir ülkeye gidip doğayla içiçe olan yerlere gidip taşın. eğer türkiyede memur olmayı düşünmüyorsan. tabi bunu için en kısa sürede online para kazanabilecğein yolları öğrenmen lazım (e-ticaret, youtube, vb.) umarım en kısa zamanda doğru bir şekilde çözüm bulur, mutlu olursun..
hayırlısı olsun