Şöyle söyleyeyim, aracın ilanını gördüm her şeyin kusursuz ve sorunsuz olduğunu belirtmişti.
Son olarak 22.12.25 de 18.000 TL motora masraf ettiğini de belirtmişti.
Sonra ben facebook'da bu araca ait gruba üye oldum, şans eseri orada da gördüm bu durumu.
Sorun yaşamış ve gruptan bilgi / yardım alarak hakikaten 22.12.25 faturalı şekilde 18.000 TL tutarlı bu masrafı yapmış.
Ben de doğal olarak tabi ki güvendim, çünkü söyledikleri tutarlıydı, aracıyla ilgili bilgiliydi, 7 yıllık sahibiydi, grup paylaşımları belliydi vs.
Bu sebeple özellikle sordum dedim ki "expere 10-15 ödemek istemiyorum tamam mı dır sonradan sorun yaşamayalım" sorun olmadığını (söylediği far yıkama ve kaporta dışında)" üzerine basa basa belirtti.
Yakıt boşaltma sorununu hemen yaşadım, 5 dakika oldu olmadı onu bıraktıktan sonra bu yüzden ben de aradım konuştuk karşılıklı ve bu durumlar yaşandı.
Dediğim gibi benim buna 25-20 masraf etmek hatta aracı komple boyaya da sokarak kaporta işlerini de halletmeyi ekleyince 80 civarı masraf beni zorlamaz bozmaz veya sıkıntı çıkartmaz.
Fakat ısrarla nereye gidersen git sen kabahatlisin (kısaca bana güvendin güvenmeseydin) baktır dedim vs muhabbetine girince benim de canım sıkıldı.
Benim masrafım bu sonradan yakıt ile ilgili konu için 5.000 TL civarı, hadi direksiyonu da ekleyelim dedik 13-15 bin eder, dese ki kardeşim kusura bakma sende de kusur var yarı yarıya yapalım, ya da en azından direksiyonu hiç konuşmadık 2 gün sonra söyledin yakıtı yarı yarıya halledelim ben yine tamam diyeceğim ama bundan uzak ve kerizmişim gibi davrandığı için doğal olarak bu durumu sindirmekte güçlük çekiyorum.
Şimdi ben yarın noterden ihtar çekeceğim o belli oldu, muhtemelen 1500-2000 masrafım olacak sorun değil ben bildirmiş olayım, sonrasında ise mahkeme yoluna gideceğim avukatım var zaten sabit, kazanırsam ne ala, kaybedersem de gerçekten mahkeme masraflarını dahi ödeyecek olsam içimde bir sorun yaşamam haksızmışım derim, tek sorun onun sen haksızsın diye üstüne basması.