aynısını yaşadım geçen gün kasımın 30unda araç aldım kontrol edince 2 sorun tespit ettik yağ kaçağı ve devir 3000e gelince gaz kesilmesi ,bunları yap alalım diye anlaştık ertesi günü aradı gelin yaptım dedi, yağ kaçağı için karteli değiştirdik dedi eğilip baktım halen yağ akıtıyor dedim ,o eski yağdır yıkatıp temizleyin geçer dedi, sonrasında 2 hafta geçti motor sistemi arızalı diye yazı geliyor panele devir 3000 geçince gazı kesiyor sonra araştırdım gaz pedalı sensör arızasıymış ,aradım direk sen bu iki arızayı yaptırdım dedin ama ikisi yine var dedim ben yaptırdım benden çıktı dedi ,bende dedim kimde yaptırdın söyle bizde gidelim düzgün yapmamış demek ki dedim , oralı olmadı hiç bende sen bu iki arızayıda geçici yapıp arıza kodunu sildirip bana teslim ettin dedim,direk artislendi bak benimle böyle konuşma kötü günümdeyim falan diyince ,bende bekle bu arabayla seni dükkanına sokmaya geliyor orda bekle diyince masrafın yarısını ibanıma attı direk inanın iyilik yaramıyor insanlara sen belki adamın vaktini daha fazla almamak için yapmışsın ama adam bunu senin kabahatin sanıyor. direk ihtar çekin hatta sürekli araç alım satım yapıyorsa belgesiz galericilik yapıyor diye cimere verin.