https://www.youtube.com/@maneviibretler
böyle çok fazla kanal görüyorum ilk videodan abone patlaması yaşıyorlar ilk videodan tutturuyorlar ben ise farklı zamanlarda farklı veya aynı kategoride 7-8 kanal açtım ama her kanalda ilk video 100-150 görüntülenme alınca tamam bu kanal tutar dedikçe özenle video hazırlayıp düzenli yükledikçe abone gelmedi hatta bir tane kanal tutmadı diye son videoyu atıp daha atmayacağım derken hemen ertesi gün 10 bin görüntülenmeyi görünce o kanala daha fazla özen göstermeye başladım ama bir süre sonra izlenmeleri durdu şuan o video 12 bin görüntülenmede başka bir kanalımda her videom 100 izleniyordu biri bana bot izlenme mi attı ne yaptı bilmiyorum 1 tane videom fazlaca izlenmiş ama kanala attığım son videolar 10-20 arası görüntüleniyor. Genel anlamda abone sayıma göre izlenme sürem var para kazanmayı açamıyorum abone sayım 2-3 günde 1 tane gelmesiyle 200-300 civarında geziniyor adam arkaplana resim koyup anlatım yapıyor ben ise arkaplanda 2-3 saniyede bir konu ile alakalı resim geçişleri güzel altyazılar ve transparan avatar ekliyorum o şekilde anlatım yapılıyor seslendirmem süper vidiq seo skoru 80 üzeri açıklama metnim dikkat çekici thumbnaillerim var ama bunların hepsi boş insanlar çok şanslı bilmiyorum belki bu kanalın 10-15 belkide 20.denemesinden sonra oldu ama benim o kadar sabrım yok bu arkadaş kanala 3 hafta önce video yüklemeye başlamış 1300 abone ve manyak bir izlenme sayısı var ben 2 ay önce kanalı açtım 200 abonem ve 10.000 saat görüntülenmem var.