Başıma geldi oradan biliyorum. ingiltereden getiriyordum. Hediyelik diye yutturamıyorsun.
Fiyatından faturasından önce yolcu beraberinde gelebilir listesinde mi ona bakıyorlar. xRay'e gelmeden önce bantta çoktan işaretlemişti benim valiz. xRayde adam hah bu valiz dedi direkt

ha ben beyan etmiştim o ayrı konu.
Meraklısına yolcu beraberinde gelebilir muaf listesinide bırakayım :
Tablo olmuyormuş ss koydum
Laptop çantasına atıp getiren var. tower kasa içine koyan var. Şansına içini açmayabilir. açmazsa geçer ama o iş tamamen şans olur. denemesi bedava ama yakalarsa geçireceği varsa da geçirmez bu sefer saklamaya çalışmaktan işlem yapar. x2 vergi ödetir üstüne mala el koyar, üstüne kaçakçı muamelesi görürsün.
Ben dış ticaret şirketi üzerinden ambardan bir sunucu parası daha ödeyerek geri almıştım. git gel yol parasına araya adam sokmaya memurla muhabbette makbuzuna fişine belgesine değdi mi ? değmedi sunucu 6 ay sonra su kaynattı. sokete bir yarım sunucu parası daha verdim. öldüm parasına santrale sattım
Tower kasa içine atsaydınız yine yakalatır mıydınız peki? Yoksa öyle mi yapmıştınız?
Yani teknik yönden bakarsak sunucu ile pc arasında aşırı bir fark yok zorlansa pc olarak da kullanılabilir yani, gümrüğü kandırmış olmuyoruz hem ticari hem kişisel olarak kullanılabilecek bir şey çünkü.
Belki homelab kuruyorumdur nereden bilecek?
Masaüstü getirip bunu ticari olarakda kullanabilirim mesela.