qazz1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankara mamakta askerlik yapan oldu mu ? Acemi birliği. Ve ankarada kalmak için neler yapılmalı ? bilen bilgilendirmek isteyene kapım açık
Askerlik olarak değil fakat ilçe için çok yorum yapabilirim. Çünkü doğup büyüdüğüm ilçedir kendisi . Hocam mamak iyidir güzeldir, fakat son dönemlerde kozmopolit ve kalabalık bir ilçe olmaya başladı. Akraba ziyaretleri için geldiğimde bazen park problemi dahii yaşıyorum, ki Ankara gibi büyük bir ilçede bunun ne kadar ilginç bir problem olduğunu tahmin edebilirsiniz. Civar ilçelere ve sosyal tesislere ulaşım oldukça kolaydır. Özellikle Nata Vega tarafı çok hızlı gelişmeye başladı, ben de orada büyüdüm, benim doğduğum zamanlarda in cin top oynardı oralarda, hep gecekondu idi. Gerçekten güzel evleri civar ilçelere göre uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz, Durali Alıç Mah. , Fahri Korutürk Mah. , Cengizhan Mah. , Akşemsettin Mah. gibi mahallelerde kiralık ev araştırabilirsiniz. Hem uygun hem güzel evler bu mahallelerde oluyor genelde. Başka sorunuz var ise cevaplayabilirim