PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster cline, ister roo, ister cursor veya continue gibi ideler üzerinden kullanabileceksiniz, direkt olarak claude api, sizin saydıklarınız web search yapamaz, orjinal api yapabilir, bizde orjinal api sağlayacağız.
Maksimum 2-3 hafta içerisinde.
Sevgiler.
Hocam selamlar,

Umarım dediğiniz gibi bir iş çıkar ortaya.

Ancak ben ödenen paradan ziyade işin güvenlik kısmıyla ilgilenirim.

Sistemden geçen verilerin, isteklerin, kodların herşeyin bir bütün halinde güvenliğinin sağlanması ve gizliliği konusunda ikna olmak isterim.

Diyeceksin ki Cursor'da veya farklı IDE'lerde bunun garantisini veremez. Tabii ki veremez ancak ben bu verilere ulaşabilecekler için bu sistemi kullanan milyonlarca kullanıcıdan biriyim, kısacası bir kum tanesiyim. Ancak sağlayıcı siz olursanız TR'de benim sizin sisteminiz aracılığınızla geliştirdiğim sistemler açısından kum tanesi değil kaya olurum Binlerce kullanıcıya hizmet veren, kendi sektöründe lider yazılımlarım/uygulamalarım mevcut.

Bana bugün bunu 500-600$ yerine 20$'a da verseniz hatta bedavada verseniz, kaynağını altyapısını bilmediğim sistemi işimi çözüyor diye kullanmam.

Umarım benim bu yaklaşımıma net bir şekilde yanıt verebilecek bir oluşum içerisindesinizdir.

Hayırlısı olsun, sisteminiz aktif olduğunda detayları paylaşırsanız deneme yapmak isterim.