Bende oldum 2025 Nisan ayında İstanbul'da oldum. Çam Sakura Şehir Hastanesinde oldum Ben PRK Ameliyatı oldum Neredeyse 2 ay çektim Özellikle İlk 15 gün civarı vs ne işe gidebilirsiniz ne televizyon izleyebilirsiniz bunu net şekilde söyliyeyim 3-5 gün içerisinde geçer vs diyorlar PRK ameliyatında bu geçerli değil belki bünyeye göre değişiyor olabilir ama ben 1 ay gözlerimde batma çok oluyordu yanma sadece ilk 2 gün ama göz batması yanmadan daha beter birşey 60 güne kadar hep battı 61.gün birden tak diye kesildi ve o günden belli hiç batmam olmadı göz damlası ilk 6 ay kullandım şuanda kış ayında fazla ihtiyaç duymuyorum ama genede 2 günde 1 kere arada öyle damlatıyorum zaten gözler 6.aydan sonra göz yaşını üretmeye net başlıyor PRK Bu arada en güvenli olanıdır Diğerinde Korneada kesik yaparlar PRK da Korneayı kazırlar ve Göz tekrar kendi korneasını oluşturur doğal hali yani bu arada ilk 1 ay göz dereceleriniz inanılmaz derecede oynuyor Bende Astigmat + Miyop -2.75 Astigmat -2.00 Miyop vardı her iki gözde de şuanda 0 gerçekten bildiğimiz 0.00 her iki gözde ilk 2 ay soranlara yaptırmayın çok pişman oldum diye söyledim ama 6.aydan sonra gerçekten 2 ay çekiyorsunuz ama ömür boyu rahat edersiniz