Sipariş geçtim, desteğe yazdım, ne sipariş başladı, ne destek yazdı, önceden çok iyidi, sitede sorun mu var acaba bilen var mı
Linked in tkaipçi hizmetleri aktif mi hocam sizde de
360sosyali en son satışta gördüm hayırlısı
Sanırım ilgilenmiyorlar artık, önceden bilseydim iyi olurdu, sağlık olsun.
Merhaba, siparişler hemen başlamıyor öncesinde bir kontrol ve onay süreci bulunuyor.
Uygunsuz içeriklere görev girilmemesi için öncelikle siparişi kontrol sırasına alıyorlar, bu süreçte siparişiniz bekleniyor olarak gözüküyor. Eğer uygunsa onaylandı statüsüne geçiyor ve siparişiniz başlıyor, uygun değilse de reddedilip nedeni yazılıyor.
Kontrol süresi genelde 0-30 dakika içerisinde sonuçlanıyor ama yoğunluk olması durumunda max 1-2 saate uzayabiliyor, yüksek ihtimalle şu anda kontrol tamamlanmıştır tekrar kontrol etmenizi öneririm. 🙏🏻
evet siparişim başlamış, bir kaç senedir kullanıyorum ilk kez destekten bir süredir yanıt alamadm ve geç başlayınca sorun var sandım sitede, şuanlık skıntı yok hocam
Merhaba, bilgi verilmiştir arkadaşlar en iyi şekilde ilgilenecektirler.
Merhaba, öncelikle konunuz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyoruz.

Yılbaşı öncesi biraz yoğunluk oluştu siparişlerde. Evet rutin dışında biraz gecikme oldu. Normalde max. onay süremiz 3 saattir ancak biz genelde gece 23.59 öncesinde ise yarım saat içerisinde onayları gerçekleştiriyoruz.
Satış konumuzu şimdilik kaldırdık. Görüşme halinde olduğumuz firmalar mevcut olduğu için satışta kalmasını istemediler. Tabi bu bir süreç. Bir çok konunun gerek online gerek yüz yüze görüşülmesi gerekiyor. Ancak satış bizim temel önceliğimiz değil bir çok geliştirme yapmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde bir çok özelliğimiz aktif olacak. Sektör lideri olmak bazen güzel olsa da bazen talepler konusunda tıkanabiliyoruz. Gerek ekibimizi genişletiyoruz gerek ofis ortamımızı genişletiyoruz. Bunları hepsi zama alan şeyler. Gecikme için şimdiden kusura bakmayınız.
Dilerseniz DM'den numaranızı burakınız iletişime geçelim ve özür babında küçük de olsa bir bakiye tanımlaması yapalım ve sorununuzu çözelim.
Yapıcı eleştiri ve yorumlar için tekrar teşekkürler.