Özelden bayağı bir mesaj geldi buradan açıklama yapayım direkt 10 gün önce bir YouTube kanalı açtık her şey Türkçe olarak başladık aynı zamanda bir Instagram hesabıyla devam ettik kanal şu an bugün itibarıyla 20.000 aboneye ulaştı.
Türkiye saatiyle gündüz yüklememeli. Hedef kitle ABD ise, ABD'nin aktif olduğu saatlerde yükleme yapmalı. Türkiye saati ile akşam 18:00 ile gece 01:00 arası yükleme yapmasi önemli hocam bende yeni kanal açtım 1 hafta full Amerika ve İngiltere ağırlıklı geliyor şimdiden 20k abone oldum. Yorum kısmına pinned comment olarak yabancı dilde yorum sabitlesin gelen yorumları İngilizce cevaplasın çözülür
Gece saat dilimi 01.00'den sonra yüklenmesi daha iyi olacaktır bunun için. Bir de bizim dijital ısınma dediğimiz bir olay var bu olay ise kanalı açtığı YouTube kanalından devamlı İngilizce içerikli videolar izlenmesi gerçekten çok etkili olur
Bu ve bunun gibi bir çok şeyi denedim ben, 3K gecmedi izlenmeler ve sonra 0 oldu. Ama gerçekten bazı kanallar doğuştan şanslı oluyor. O kanala denk gelmek nasip.