Çok uzatmadan, boş yapmayın; ödemeyi gönderin demek lazım böylelerine hocam. Ya da engelleyip geçin. Siz cevap verdikçe sizi anlamak yerine, kendini haklı çıkarmanın bir formülünü bulmaya çalışan; hepimizin karşısına ara sıra çıkan tiplerden biri.
Suçun sizde olduğu tek durum var: ücretsiz bir şeyleri “yardım olsun” diye yapmak. Konuşmaları elinizde tutun; gerekirse 5 yıl, Drive’da bir dosya açıp saklayın.
Yaklaşık 2 yılda 5 binin üstünde müşteriyle iletişime geçtim. Genel olarak sizi anlamak istemiyorlar; çoğu aynı. Söyledikleriniz ya umurlarında olmuyor ya da açığınızı arayıp sizden faydalanabilecekleri en ufak noktaya kadar faydalanmaya çalışıyorlar. ÜCRETSİZ faydalanmak istiyorlar. Size mesaj yazdıklarında anında her şeyi bırakıp onlara cevap vermenizi, elinizdeki işi bırakıp dünyada sadece onun işine odaklanmanızı falan istiyorlar. Sanki dünya bunların etrafında dönüyor.
Mesela: “Bunu söylemedin ki…”, “Şunu yapmadın ki…, “Öyle olmasını istememiştim…”, “Yanlış yapmışsınız, ben öyle tarif etmedim… gibi yüzlerce sebep sunarlar. Sonuçta hep haklı olduğunuzu anlatmaya çalışırsınız ve asla ikna olmazlar.