Rica etsem bu uygulamadan codecanyondan veya r10 dan sadece 1 tane örnek uygulama linki gönderir misiniz 😊
Çok pahalı değil şuan acil ihtiyaç dolayısı ile bu fiyat 300 binin altında satmayı düşünmüyordum. 1.5 yıl önce 200e almak isteyenler vardı. Bazı özellikler eksik olduğu halde. Altı üstü filan demişsiniz, anlamadım tam olarak bir derdiniz filan mı var? Derdiniz varsa yardımcı olalım. Aynı uygulamanın yapımına minimum 150 bin teklif veriliyor, ben 55k downloada sahip uygulamayı 100 E veriyorum şuan. Kullanıcılara mail atabiliyorsun. Ayrıca kaç x le çarpıldığını öğretmeyim bence ben size. Biliyor olmanız gerek.. boşluktan sağa sola salça olmaktan başka işiniz yok
Tabi ki size örnekler ile yardımcı olacağım.
Aynılarını bulmak için: Quiz Reward, Earn Money Quiz, yazarak bulabilirsiniz..
Ayrıca hocam, mail atma özelliğini öyle bir anlatmışsınız ki, sanırım bizler halen posta güvercini kullanıyoruz. Dediğiniz mail atma özelliğide Firabase sunucu kurulup SMTP ekledikten sonra bütün üyelere mail atabilirsiniz.
Hatta bilmiyorsanız aydınlatıyım, artık bazı API'ler yardımı ile SMS'te atılıyor...
Ayrıca: 55 bin pasif kullanıcıya mail atmak, onların geri geleceği anlamına gelmez bence bunu da düşünmek lazım. Mailler'in spam kutusuna da gitmeyeceği ne malum..