Sanırım kaynak kodlarında bilinmeyen kodlar var. Yeni bir dil ile mi yazıldı hocam?
Bilmediğimiz bir dil yapısı mı kullanıldı?
Bu uygulamadan, codecanyon'dan tutun, r10'da binlerce vardır. Bir kısmı da "reskinli"
Sanırım, yeni bir dil terminolojisi ile yazıldı ve bu yüzden çok pahalı? Altı üstü ya flutter'dir, ya da java'dır. Büyük ihtimalle flutter'dir indirip bakmadım.
Rica etsem bu uygulamadan codecanyondan veya r10 dan sadece 1 tane örnek uygulama linki gönderir misiniz 😊
Çok pahalı değil şuan acil ihtiyaç dolayısı ile bu fiyat 300 binin altında satmayı düşünmüyordum. 1.5 yıl önce 200e almak isteyenler vardı. Bazı özellikler eksik olduğu halde. Altı üstü filan demişsiniz, anlamadım tam olarak bir derdiniz filan mı var? Derdiniz varsa yardımcı olalım. Aynı uygulamanın yapımına minimum 150 bin teklif veriliyor, ben 55k downloada sahip uygulamayı 100 E veriyorum şuan. Kullanıcılara mail atabiliyorsun. Ayrıca kaç x le çarpıldığını öğretmeyim bence ben size. Biliyor olmanız gerek.. boşluktan sağa sola salça olmaktan başka işiniz yok