Merhaba, herkese iyi forumlar.

At izinin, it izine karistigi su ticaret doneminde, isini hakkiyla yapan, is ahlakina ve degerlere sahip, birlikte is yaptigimiz forumdaslarimizi onurlandirmamiz gerektigine inaniyorum.
Bu sebep ile @ayhanzr24; hocama tesekkur etmek icin bu konuyu acmak istedim.

Bu linkteki yazilim isi icin calisacak bir arkadasa ihtiyacimiz vardi. Bir musteri olarak, inaniyorum ki ustume duseni yaptim ve cok guzel ve acik bir anlatim sergiledim. Ne istedigimi acikca anlatabildim. Buna ragmen sayisiz mesaj aldim ve bu mesajlarin cogunlugu, konuyu okumadan yazan arkadaslardan ibaretti, konuyu anlayanlar ise $15-20K bandinda fiyat teklifleri verdi. (abartmiyorum, $15k ve ustu en az 3 teklif aldim) Bu is 1, bilemediniz 2 haftalik bir isti. Ben yurtdisinda yasamama ragmen 2 haftada $15-20k kazanan cok az insan taniyorum. Belki de hic.

Velhasili, Ayhan hocam da isi almak isteyen diger arkadaslar gibi whatsapptan iletisime gecti. Hicbir ticaret puani, forumda konusu vs. yoktu. Dogal olarak suphe ile yaklastim. Kendisi hic odeme almadan isi yapmayi teklif etti, ben isi anlayip-anlamadigina dair suphedeyken kendisi, anladigini kanitlayabilmek icin bir demo sundu. Nokta atisiydi. Kendisine on odeme teklif ettim, kendisinin boyle bir talebi olmamasina ragmen. Anlastik ve isi teslim ettik. Kendisi 1 hafta gibi bir surede isi teslim etti. Hatta daha kisa ama, tabii benim ekstra isteklerim de oldu. Hicbirini geri cevirmedi, cok buyuk ozveri ile yaklasti. Gece, gunduz kendisine ulasabildik. Bir soyledigimizi ikiletmedi. Para alisverisi konusunda ise karsilikli olarak birbirimizi uzmedigimizi dusunuyorum. Cok guzel bir ticaret oldu.

Fayis fiyatlarin, akil tutulmalarinin oldugu, ortak akildan uzak, verdigimiz paranin ve isin pesinden kostugumuz bu ticaret ortaminda kendisi hizir gibi yetisti.

Kendisine en derin saygi ve tesekkurlerimle...