Niye dert ediyonuz cıkanların 50 dosyası mevcuttur illaki şimdi yırttı 10 gün sonra diğer dosya davadan yine içeride
Hocam yorumunuzu yeni görüyorum Amacım tartışmak Hükümeti eleştirmek vs. Kesinlikle değil en azından şu an ve burada değil. Sadece amacım Her ne olursa olsun tek taraflı bakmamanız burada paketin tek tek Hangi suçu kapsadığını hangisini kapsamadığını anlatmayacağım kaldı ki Benim diyen anlatamaz Ceza evindeki İnfaz memurunun hatasından dolayı 3 yıl fazla yatan Bir arkadaşa Bizzat Şahit oldum Ve başa gelenleri bende kabullenseydim 2026 Kasım 25'e kadar aranızda yoktum Onaylanan dosyaya Avukatların İtiraz edemezsin istinaf onaylamış dedikleri dosyayı dilekçe yaza yaza 7 Ay sonrasında Açtırdım ve Beraat aldım Bu olayların Paketin yani bana şu an bi zararı ya da faydası yok Pek tanıdığım falan da kalmadı İçerden Ancak Empati yapmanızı istiyorum ve Başına da böyle bi durum gelmediği için Yeterince Empati yapamadığını anlayabiliyorum ÇÜNKÜ bende 4-5 Yıl önce isteyen istediği kadar anlatsın Eminim Bu habere en az senin kadar tepki verirdim ha yorum atmazdım ayrı. Bu bahsettiğim durumları benim de bilmemin tek nedeni Ailemin ya da arkadaşlarımın bile bana soramadığı/çekindiği Başımdan geçen bi olayla örneklendireceğim ki. İtiraz etmek istemeyin ve bunda bi mantık aramayın ve unutmayın haklı taraf olsun diye de yazmıyorum. Beraber büyüdüğüm Evlerimizin Yan yana olduğu BİTİRMEK İÇİN EDİT(çok uzatmıcam hocam Bu yorum sekmesini açalı 40 Dakika oluyor 3-4 kez Başka bir şey açıp tekrar geri dönüyorum Anlam bütünlüğü aramazsan sevinirim.) Lastiğimin patlayıp Trafik kazası ve arkadaşımın Vefatı sebebiyle Başta Tedbir amaçlı ancak SİSTEMSİZLİK,ADALETSİZLİK yüzünden 4 Saniye önce konuştuğum arkadaşımın artık olmayışıyla gözümü orada açmam ancak TEK DERDİMİN ORADAN ÇIKMAYA DÖNÜŞTÜĞÜ kadar bi vakit kaldım. Ve senin suçlu olmadığın bir şey yüzünden senin Hayal edemeyeceğin benimde İlk girdiğimde 15 Gün Aynada suratıma bakamadığım Tekli koğuş dediğimiz Bir yerde 4.5 adım ve fazlasını tarif bile edemeyeceğim etsem de anlamayacağınız Psikolojinin yaşandığı yerde gözünün önünde valizini alıp gidiyor Bi düşün lütfen Unutma aynı gün AYNI SUÇU işlediniz ve onun diyelim hırsızlıktan falan da dosyası var ve üstüne seni tahrik eden biri var vs. Ve bi de üstüne Aynı mahkeme olsun

Sadece mesala Bi katip belki de Saat 4 oldu efendim dediği için Hakim kalktı gitti ve Senin dosyan 31 temmuz sonrasında bakılıp onaylandığı/karar verildiği için Gözünün Önünde Bi çıksam Şunu bunu yapacağım diye Övünen bir tip Valizini Alıp sana "Çok üzülme la Çıkarsın" diyor ve gidiyor hocam Ne hissederdin ? Cevap yazmana gerek yok Sadece İnsanız
Ekleme: Aslında biraz bu yazıyı sadece size yazmadım sadece Biri olmalıydı o yüzden üstüne alınmanı istemem.