Srol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projeyi görünce denemek istedim, gerçekten çok profesyonel ve başarılı gözüküyor. Yoğun bi kullanım sonucunda bir kaç hata/eksiklik keşfettim ve konu sahibine ilettim. Kendisi çok nazik ve sayglılı bir şekilde yanıt verdi ve teşekkür etti.

Ayrıca bir Desktop uygulaması geliyormuş onun da haberini verdi.

Açıkçası ben bunu ona direkt sormadım ama buradan sormak istiyorum, neden Desktop uygulaması üretme ihtiyacı duydunuz ? bu uygulama Web kısmı ile ortak mı çalışıyor olacak ?

İyi çalışmalar.
Merhabalar, öncelikle geri bildirimleriniz gerçekten çok önemli hepsini değerlendiriyoruz.

Diğer sorunuza gelecek olursak maalesef yüzlerce sunucumuz ve bütçemiz bulunmuyor, o yüzden bazı ekstra özellikleri desktop uygulamamız ile sağlamak istiyoruz. Rakiplerimiz milyonlarca dolarlık bütçelere sahip büyük firmalar, bu firmalarla yarışmaktan ziyade öncelikle yerel pazarda olabildiğince; düşük fiyata = çok özellik anlayışıyla ilerlemeye önem gösteriyoruz. Bu arada evet, desktop uygulamamız ile web arayüzümüz tam uyumlu. Ayrıca sadece desktop uygulaması değil web kısmında büyük ve önemli iyileştirmelere gidiyoruz. Yakında duyurusunu yapacağım.

İlginiz için teşekkür ederiz.

saruhansarica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen kayıt oldum hocam, yerli ve milli sem'e ihtiyaç vardı

Teşekkür ederiz hocam.

Bu arada chrome eklentimize göz atmanızı öneririz arkadaşlar, üstelik tamamen ücretsiz: https://www.r10.net/off-topic/464643...eklentisi.html