Merhabalar. İşyerimiz için bir yazılım ile alakalı olarak uzun zamandır uğraşıyorum. İşyerimizin siparişlerini ve çalışma sistemini yöneteceğimiz bir yazılım olacak. Kodlamasını tamamlamak üzereyim ama hosting ve domain konusunda kararsızım. İsteğim şudur ki hiç bir şekilde başka birinin erişmesi için bir seçeneği olmasın istiyorum. Evet IP block ile sadece izin verilen IP adreslerinden bağlanan cihazları eriştirebilirim ama bunu istemiyorum. Çünkü birden fazla cihazda birden fazla konumda bağlanmam gerekebiliyor. Robot.txt üzerinden tüm arama motorlarını engelleme işlemi de tamam. Sadece tanımsız bir domain ve bu konuda güvenlik sağlayabilecek bir hosting arıyorum. güvnlikten kastım saldırı vs. değil. şirket içi 8-10 kişinin erişeceği bir web sitesi olacak aslında. halihazırda bir firma web sitemiz var. ona bir subdomain ayarlayıp kullanayım dedim ama daha tanımsız kalsın istiyorum. ücretli ya da ücretsiz bir domain alayım ve bağlanan cihazlardan işlerimizi yönetebilelim istiyorum.
nasıl bir yol önerirsiniz? bir domain değil de doğrudan hostingin ip adresi ile bağlanabilmem mümkün mü? bu sayede linki verdiğim kişiler girer sadece. bilmeyenleri ilgilendiren bir durum yok sonuçta. onun dışında yedek vs. her türlü şeyi kendim halledeceğim zaten.