Bir sabah fark ettim:
İnternette içerik çok.
Satış yapan içerik az.

O yüzden Seomatic'i yaptım.

---

Tek cümleyle ne yapıyor?
İçeriği senin yerine düşünüyor, yazıyor ve yayınlıyor.

---

* GPT 5.2 / Gemini 3 Pro / Grok 4.1
→ Aynı stil. Modeli sen seç. Mükemmel blog

* Bir link bırak
Tek tıkla daha iyisini yazsın.

* Nano Banana Pro
→ Dikkat çeken, bıçak gibi görseller.

* Veo 3.1
→ Akıcı, pürüzsüz videolar.

* AI influencer, gerçekçi seslendirme, otomatik içerik üretimi.

---

Altyapı derdi yok!

12+ platform entegrasyonu:
WordPress, Wix, Blogspot…
Neredeysen oradayız.

---

SEO? (asıl fark burada)
İçinde hazır geliyor:

* Adsense Matic
* App ASO
* Humanizer
* Casper
* Gelişmiş SEO araçları

“Yazdım ama çıkmıyor” devri kapandı.

---

👉 Bir kez öde.
👉 Ömür boyu kullan.

Ben olsam en azından denerdim.
Çünkü bazen tek bir araç,
10 kişilik ekibin yaptığı işi yapar.

SEOMATIC TAM OLARAK BU!

WhatAPP üzerinden ulaşabilirsiniz.

KULLANICI YORUMLARI
depdep37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih hocama teşekkür ederim, bizlere sunduğu hizmetin tarifi yok emek kokuyor her tarafı daha önceki seo killer vs hepsini deneyimlemiş ve satın almış olarak buda şaheser olmuş yolunu açık etsin başarılar hocam, tekrar teşekkür ederim bu hizmetinden dolayı
Techandworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam saolsun deneme kredisi verdi inceledim gerçekten çok hoşuma gitti 2 gün daha kurcalayacam kesinleşti artık emegine saglık hocam ben çok begendim
canimasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEOKiller ne kadar başarılı ile SEOMATİC o kadar başarılı, Fatih tüm yetenekleri ile çok başarılı tüm araçları bir araya toplamış. Kullanmaya başladık, aktif olarak eksiğini göremedim. Üstelik bir çok yapıya göre çok kolay ve pratik, başarılı bir yapı arıyorsanız eksik kalmayın SEOMATİC sistemini kullanmaya başlayın.
gokyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzaylı muhabbeti ayrı komik ama anlattığın özelliklere bakınca içerik + otomasyon + yapay zekâ işini tek çatıya toplamışsın gibi duruyor.
Gerçekten iş görüyorsa freelance tayfa için tatlı bir araç olur 😊
snr1512 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih hocama emekleri ve bana yardımları için kendisine çok teşekkür ediyorum kesinlikle pişman olmayacağınız uygulamalar üretiyor ve tüm uygulamaları tek platformda toplamış ihtiyaç duyacağınız her şey mevcut seviliyorsun Fatih abi emeklerine yüreğine sağlık
Supper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamlar merhaba,
Uzun zamandır SEO, niş site ve AdSense tarafında farklı araçlar deniyorum ama SEOmatic gerçekten başka bir seviye diyebilirim. Paneli açtığımda ilk fark ettiğim şey olayın sadece “AI yazı yazıyor” olmamasıydı.
Anahtar kelimeyi giriyorsun, sistem:
  • Google’daki ilk sayfayı SERP bazlı analiz ediyor
  • Rakiplerin içerik yapısını, başlıklarını, uzunluğunu çözüyor
  • Ona göre daha güçlü ve SEO odaklı içerik üretiyor
Yani rastgele metin değil, tamamen Google’da sıralama almak için yazılmış içerik.
Özellikle şunlar çok net fark yaratıyor:
  • Toplu (bulk) içerik üretimi → niş site kuranlar için inanılmaz zaman kazancı
  • WordPress’e tek tıkla otomatik yayın → manuel iş sıfıra yakın
  • GPT, Claude, Gemini gibi birden fazla AI model seçeneği
  • İçeriklerin okunabilirliği yüksek, “AI yazısı” hissi vermiyor
  • Başlık, H2-H3 yapısı, meta mantığı RankMath/Yoast uyumlu geliyor
AdSense tarafını düşünenler için de sistem ciddi şekilde CPC ve trafik mantığıyla çalışıyor. “İçerik basalım da ne olursa olsun” kafası yok.
Kısacası:
SEO’ya zaman ayırmak istemeyen ama sonuç almak isteyen herkes için bayağı güçlü bir otomasyon.
Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum.
Bir göz atın derim, özellikle niş site işi yapanlar kaçırmasın.
sakafat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine güzel, kullanışlı, işlemleri aşırı hızlandıran bir platform olmuş. @fattih; hocamın daha önce hazırladığı hemen hemen her şeyi kullanan birisi olarak bunu da gönül rahatlığıyla kullanacağım gibi duruyor.
Vovno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fattih; ile ile burada sattığı seo killer aracılığı ile tanıştık. Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti sanırım, halen ne zaman sorun yaşasam çok hızlı yanıt ve çözüm alıyorum. Seo killer ömür boyu lisans almıştım halen güncelliyor ve kullanıyorum çokta faydasını görüyorum. Efsane güzel bir canavara dönüştü seo killer.

Bu yeni aracı da 2 gündür test ediyorum bu da fena güzel bir cihaz olmuş.

Fatihin ne yaptığını tam anlamayan ve onu eleştiren bir çok kişi olsa da, o sadece işine odaklanıp durmadan üreten bir arkadaşımız, o yüzden seviyorum Fatihin bu kafasını.

Sadede gelecek olursak: işinize yarıyorsa ve doğru kullanmayı becerirseniz bu adam yaptığı her şey çok faydalı.

Selamlar,sevgiler.
ScriptKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme amaçlı spor haberleri sitem için fast ile makale yazdırdım. Makaleyi yazmadan önce seo uyumlu başlıklardan birini seçtim ve gerçekten çok bilgilendiriciydi örneğin seo puanı, arama hacmi vs. her şeyi gösteriyor en uygun başlığı seçtikten sonra gerekli ayarları yaptım. Makale içinde görsel bile oluşturdu ve görseller saçma değildi konuya göre oluşturulmuştu.Onlarca wordpress seo eklentilerine gerek kalmadan seo uyumlu makaleleri oluşturabiliyoruz.Blog siteleri için vazgeçilmez bir site olmuş diyebilirim emeğinize sağlık hocam
selimcanengin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme fırsatım oldu gerçekten çok detaylı hazırlanmış bir seo aracı, influencer, ses, video hepsi tek platform harika.

Sitenizi bağlayıp çok hızlı şekilde görsel ve yaız içeriğinizi ekleyebiliyrouz. Hero blog kısmı özellikle çok iyi her şeyi tek ekran yapıyorsunuz.

Denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Elinize sağlık hocam
ozermertk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme fırsatım oldu her şey düşünülmüş ve çok güzel hazırlanmış. İşlerimi büyük oranda kolaylaştıracak.
Teşekkürler.
Tbeyhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih beyle bir kaç farklı çalışmamız oldu, İşine hakim, deneyimli ve iletişim konusunda sorun yaşamadığımız bir kardeşimiz. SEOMATİC blog yazısı tarafını denedim. Uzun, detaylı ve kapsamlı içerik üretiyor; bu noktada ciddi zaman kazandırıyor. WordPress altyapısı kullanan biri olarak entegrasyonun kolay olması büyük avantaj. Bağladıktan sonra süreç büyük ölçüde otomatikleşiyor. Otomatik yayın, taslakta bırakma veya yayın planlama tamamen sizin kontrolünüzde. Kısacası içerik üretim-yayın işinde bayağı kestirme yol olmuş : ) Aellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
SimsekSmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı ciddende dediğiniz gibi isviçre çakısı gibi bot maşallah.
Severek kullanıyorum elinize emeğinize sağlık.
Ercanizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek tasarım olarak gerek işlev olarak başarılı bir sistem. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.
Eymen58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fattih; site çok güzel olmuş hocam. Özellikle video kısmı harika . Zaten genellikle youtube short veya direk video şeklinde paylaşımlar yapıyorum. O anlamda işime yarayacak bir platforma benziyor . Zaten sizin siteniz olmasıda ayrıca güzellik. Son 6-7 aydır sizi takip ediyorum ve yaptıklarınız muhteşem . Sitede muhteşem daha ne olsun. Görsel denemedim onları da deneyeceğim hayırlısıyla çok memnun kalırsam kredide yüklemeyi düşünüyorum.
Vakana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aracı test ediyorum, eticaret sitemin birçok kreatif işini buradan kolaylıkla çözebileceğimi gördüm. @fattih; hocam gerçekten emek vermiş. Kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim.
NaTioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten beklentiyi karşılayan, üzerinde detaylı olarak düşünülmüş güzel bir proje. Sistemde sürekli yeni birşey fark ediyorum bu yönden çok iyi ve profesyonel hazırlanmış. Fiyatlar kesinlikle sunduğu hizmete göre fazlasıyla uygun, düzenli kullanacaklar için baya ideal ve sırf bu sebeple bile tavsiye ediyorum. Dışarıda bu tarz hizmetleri tek tek alsan hem daha pahalıya geliyor hem de böyle sorunsuz hepsini bir arada bulmak zor. Ayrıca her şeyi detaylı anlatmanız ve yardımcı olmanız da ayrı güzel, teşekkür ederim. Hayırlı işler.
AygunInciroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme amaçlı kullandım. Açıkçası bu seviyede bir performans beklemiyordum. Sonuçlar beklentimin üzerinde oldu ve süreç benim için oldukça verimli geçti. Bu nedenle memnuniyetimi paylaşmak istedim.
maras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok özelliğini test etme fırsatım oldu. Özellikle seo kısmı, görsel üretimi, video üretimi çok başarılı. Humanizer özelliği ise efsane olmuş.
Eymen58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler çok memnunum.
maras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok özelliğini test etme fırsatım oldu. Özellikle seo kısmı, görsel üretimi, video üretimi çok başarılı. Humanizer özelliği ise efsane olmuş.