Merhaba hocam bu konumda sıfır izlenmeye dair tüm deneyimlerimi çözümleri ile açıkladım. Yazılan her senaryo için denemelerde sonuç alındığı için o konuyu açtım. +50 kanalda bunları uygulayarak çözüm aldık.

https://www.r10.net/youtube/4629076-...-128640-a.html

YOUTUBE SHORTS SIFIR İZLENME
Merhaba forumda bir çok kişinin karşılaştığı benimde uzun süredir bazı çözümler bulduğum YOUTUBE SHORTS SIFIR İZLENME için önerilerimi sizlere sunuyorum.
Öncelikle SIFIR izlenme sorununun içeriğiniz ile %99 alakası olmadığını söyleyebilirim. 0 izlneme bir kanal açılışta yada başka sebeplerden gelen kitlenme sorunudur.

Deneyimlerimle Başarılı olan işlemler;
  1. Modemi tam reset yaparak yada aç kapa yaparak kanal açmak. ( 10-15 dakika bekleyin )
  2. Temiz daha önce spam algılanmamış bir telefon numarası ile onaylatmak.
  3. İçerik 0 izlenmede kalınca silerek, modemi resetlemek ve hemen arkasından içeriği tekrar yayınlamak.
  4. Her kanal için Portable temiz chrome kurarak kanalı buradan açmak ve yönetmek.
  5. Yeni kanallarda planlanan içeriği yayınlanmadan önce açıp izlememek.
  6. Yayınlanan videoyu gizliye alıp yenisini yükleyerek denemek.
Senaryo 1 : Bir kanal açtınız yada hazırda olan kanala içeriği yüklediniz. 0 izlenme sorunu yaşandığını anlayabilmek için en az 3 gün ve birer yada ikişer saat aralıklarla olacak şekilde yeni içerik yükleyin. Bugün 15:00 da attıysanız yarın 16:00 da deneyin gibi.
Bu 3 günde de 0 izlenme sorunu devam ederse kanaldaki içerikleri kaldırıp, modemi resetleyip içerikleri bir sonraki güne zamanlayabilirsiniz.

Senaryo 2 : Sıfırdan kanal açtınız yada hazır kanalda ilk paylaşımızınızı yaptınız, eğer ilk paylaşımda 0 izlenme sorunu yaşarsanız içeriği kanaldan silip modemi tamamen resetleyip içeriği paylaşıK 15 dakika sonrasında zamanlayın ve paylaşın.

Senaryo 3 : Yayınladığınız videoyu silmeden, gizli konuma alarak sıfırdan mp4 dosyanızı tekrar yükleyerekte sonuca ulaşabilirsiniz. Bunu yaparken arka arkaya 2-3 kereden fazla yapmamaya dikkat edin.

Senaryo 4 : Yukarıdaki yaptıklarınız başarılı olmaması durumunda modeminizi resetleyin tamamen sıfırlansın, portable chrome yada temizlenmiş chrome kurun. Yeni bir gmail kaydı oluşturun ve kullanacağınız telefon numarasını daha önce sıfır izlenme sorunu yaşayan kanallarda kullanılanlar dışında onaylayın. Bunu bazen 3-4 kanalda tekrarlamak gerekebiliyor ama sonuç alınıyor. Her kanalda mutlaka modemi, tarayıcıyı ve numarayı temiz kullanın.

NOT : Yukarıda bahsettiğim aşamalar ile şuana kadar 0 sorunu yaşayan tüm kanallarda başarılı şekilde düzelme yaşadım. Hepsi bir çok kez deneyip sonuç aldığım aşamalar.

NOT : Bu aşamaların hepsinde aynı içerik kullanıldı bu yüzden sıfır izlenme sorununun %99 oranında içerikten değil, teknik sebeplerden olduğunu düşünüyorum.

NOT : Daha önce kapanan yada telif uyarısı alan kanallarınız varsa bu kanalları yeni kanallarınız ile aynı tarayıcılar üzerinden kullanmayın.

İyi Forumlar.